Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén

Májustól üzemeltetőváltás egy dobogókői és egy tihanyi szálláshely esetén 

Májustól az Accent Hotels üzemelteti a Cardoner Hotelt és a Tihany Yacht Clubot.
Belépett a budapesti szállodapiacra a Four Points by Sheraton

Belépett a budapesti szállodapiacra a Four Points by Sheraton 

Jött, látott és győzött. Már a nyári próbaüzem alatt mesés foglaltsági számokat produkált a pesti Dunapart ékköveként, a Szent István park szomszédságában magasodó, kétfunkciós ház. A november 16-án tartott ünnepélyes megnyitó alkalmával pedig egy, azaz egyetlen szobát tudnak megmutatni a meghívottaknak a szállodabejárás alkalmával – a többiben ugyanis szerencsére vendégek tartózkodnak.
Duna-parti háznyitás az Accent-nél

Duna-parti háznyitás az Accent-nél 

Június elején megnyitotta kapuit az Accent Hotels által üzemeltetett Four Points by Sheraton Budapest Danube. 
Az Accent Hotels üzemeltetésében Füred ikonikus szállodája

Az Accent Hotels üzemeltetésében Füred ikonikus szállodája 

Januártól az Accent Hotels üzemelteti Balatonfüred ikonikus szállodáját, a megújuló Anna Grand Hotelt. A több mint 200 éves múltra visszatekintő, 105 szobás szálloda jelenleg átmenetileg zárva tart, teljes rekonstrukción esik át.
Régi-új igazgató az Accent Hotels-nél

Régi-új igazgató az Accent Hotels-nél 

A szakember rövid kitérő után, nemzetközi tapasztalattal gazdagodva üzletfejlesztési igazgatóként tért vissza az Accent Hotelshez, támogatva a szállodalánc közép- és hosszú távú növekedési stratégiáját - tájékoztatta lapunkat a társaság. 
Igazgatói pozíciókban változások az Accentnél

Igazgatói pozíciókban változások az Accentnél 

Két új szakemberrel bővült az Accent Hotels csapata, négy szállodaigazgatóra pedig új kihívások várnak a vállalat által üzemeltetett hotelekben.
Lyonba utazhatnak az Accent Hotels F&B házi versenyének győztesei

Lyonba utazhatnak az Accent Hotels F&B házi versenyének győztesei 

Az Accent Hotels idén újra megrendezte házon belüli rangos F&B versenyét, amelyen a szállodalánc legjobb felszolgálói, szakácsai és reggeliztetői mérették meg magukat. A színvonalas és jó hangulatú döntőnek a Metro Gasztro Akadémiája adott otthont, a győztesek pedig januárban meglátogathatják a SIRHA kiállítást és a Bocuse d'Or szakácsversenyt Lyonban - tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.
15 éves az Accent Hotels

15 éves az Accent Hotels 

Alapításának 15. évfordulóját ünnepli a szállodalánc. A 26 szállodát üzemeltető vállalat vendégeivel és munkatársaival együtt születésnapi kampánnyal köszönti a kerek évfordulót.
Tovább terjeszkedik Ausztriában az Accent Hotels

Tovább terjeszkedik Ausztriában az Accent Hotels 

Júniustól az Accent Hotels üzemelteti a festői Stubai-völgyben található négycsillagos Sporthotel Cristall-t, amely csatlakozásával már hat hotelre bővült a magyar szállodalánc osztrák portfóliója. A 44 szobás szálloda wellness részlegével, családbarát szolgáltatásaival és a környék széles programkínálatával mind a négy évszakban élményekkel teli kikapcsolódást ígér vendégeinek.
Aranyhomok Hotel: új üzemeltetőhöz került

Aranyhomok Hotel: új üzemeltetőhöz került  

Május közepétől az Accent Hotels üzemelteti a Kecskemét belvárosában található 113 szobás Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt. Az üzleti és szabadidős vendégek igényeire szabott, wellness részleggel is rendelkező hotel a tapasztalt szállodaüzemeltető 21. magyarországi egységeként csatlakozik portfólióhoz.

Accent Hotels: 2022-ben vissza a 2019-es eredményekhez 

Szakmai elemzés 2021-ről, és az ez évi várható kilátásokról Magyarország legnagyobb, független szállodaüzemeltetőjének esetében.

Várakozáson felüli nyár az Accent Hotels szállodáiban 

A május végén felélénkülő szezonnak, az üzleti szegmens előző évinél magasabb keresletének és a tavalyinál átláthatóbb utazási feltételeknek köszönhetően tervein felüli nyarat zárt az Accent Hotels 2021-ben. A vidéki wellness szállodák 90%-os foglaltsággal üzemeltek, amelynek jelentős részét visszatérő törzsvendégek tették ki. Az ősz egyelőre nehezen tervezhető, de a jelenlegi foglalásállomány bizakodásra ad okot - tájékoztatta lapunkat a társaság.

Születésnap Mórahalmon 

Törzsvendégeivel közösen nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte nyitásának 10 éves évfordulóját a mórahalmi Colosseum Hotel **** superior.

Új szállodával bővült az Accent Hotels portfóliója 

Az Accent Hotels üzemeltetésében nyitotta meg újra kapuit a négycsillagos Hotel Bristol Budapest.

Új értékesítési vezetővel készül az Accent a közelgő nyitásra 

Hetek óta a nyitást követő értékesítési és marketing stratégiák vannak fókuszban az Accent Hotelsnél. A turizmus komplex és lépcsőzetes újraépülésére készülve a cégcsoport új kollégával erősíti budapesti irodájának értékesítési és marketing csapatát.

Személyi változások az Accent Hotels-nél 

Az új évet új szállodaigazgatóval kezdi az Accent Hotels mátraszentimrei szállodája, a Hotel Narád & Park.

Újabb márka az Accent égisze alatt 

Best Western márkával bővült a hotellánc.

Új szálloda­láncok jönnek Budapestre 

Három nemzetközi szállodalánc is bejelentette 2017 első hónapjaiban, hogy új egységeket nyitnak Budapesten.

Új négycsillagos szálloda nyílt Hévízen 

Szerdán átadták Hévíz legújabb szállodáját, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotelt.

Szakmai befektető vásárolta meg az Andrássy Rezidenciát 

Szakmai befektető részére értékesítette Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját korábbi tulajdonosa, a CIB Bank. Az üzemeltető jövő év elejéig még biztosan az Accent Hotels marad. 

Őrség: aktív pihenés három ország határán 

Vannak az országnak olyan szegletei, ahová ritkán jut el az utazó, pedig már a sajátos földrajzi elhelyezkedésükből adódóan is egyedi élményt kínálnak. Szentgotthárd és az Őrség ilyen hely. Az Accent Hotels üzemeltetésében működő Gotthard Therme Hotel meghívására érkeztünk a városba, hogy felfedezzük mindazt, amiért érdemes idelátogatniuk a nem mindennapi kalandok kedvelőinek.

Újra nyit a szentgotthárdi hotel 

Az Accent Hotels szállodacsoport portfóliója újabb szállodával bővült: 2015. év végén újra megnyitja kapuit Szentgotthárd legszebb szállodája, a Gotthard Therme Hotel & Conference.

Zsóry fürdőnél járt, és második lett a Kék Madár 

Az Accent-csoport elhívta két napos, Accent Gasztro elnevezésű, júniusi szakmai rendezvényére a szekszárdi Ízlelő étterem (ez Magyarország egyetlen olyan étterme, ahol sérültek dolgoznak mind a vendégtérben, mind a konyhán) csapatát.

Új vezető az Academy Golf Budapestnél 

Az Accent Hotels üzemeltetése alatt álló budapesti golfpálya és étterem új igazgatója Pásztor Endre.

Tönkrement a Vidám Park? Sebaj, építsünk a helyére szállodát! 

Április 17-én hivatalosan is átadták Székesfehérvár legújabb szállodáját, az Accent Hotel Management által üzemeltetett négycsillagos Best Western Plus Lakeside Hotelt. A tóparti szállodát a korábban ott tönkrement és bezárt vidámpark helyén építették fel, a hotel mellett gyógyászati részleget is kialakítottak.

Itt a legfrissebb TripAdvisor értékelés 

A TripAdvisor utazási portál minden évben, országonként több kategóriában hirdeti ki a 25 legjobbat. Idén luxus kategóriában első a Four Seasons Hotel Gresham Palace, második a Baltazar Budapest, harmadik az Iberostar Grand Hotel Budapest lett.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!