Jövőre átadják a szállodát és élményfürdőt Csurgón

Jövőre átadják a szállodát és élményfürdőt Csurgón 

Legkésőbb jövő tavaszra befejeződik a sport- és turisztikai komplexum építése Csurgón; a 2014-ben indult fejlesztés harmadik üteme 2,96 milliárd forint kormányzati támogatást kap - közölte Szászfalvi László, a térség kereszténydemokrata országgyűlési képviselője online sajtótájékoztatón csütörtökön.
Épül az ország egyik legnagyobb wellness komplexuma

Épül az ország egyik legnagyobb wellness komplexuma 

A Modern városok programja keretében 12,7 milliárd forintból épül meg Miskolctapolcán az ország egyik legnagyobb wellness és élményfürdő komplexuma, a létesítmény alapkövét csütörtökön helyezték el, a fürdőt várhatóan jövőre avatják.

Könnyebb lesz elérni Dunaújvárost 

A Mondern Városok Program keretében 34 milliárd forintot fordítanak Dunaújvárosra és környékére. Kósa Lajos a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter keddi sajtótájékoztatóján dunaújvárosi élményfürdőben beszélt a projekt részleteiről.
4,5 milliárdos fürdő- és uszodafejlesztés Dunaújvárosban

4,5 milliárdos fürdő- és uszodafejlesztés Dunaújvárosban 

A munkaterület csütörtöki átadásával megkezdődött a dunaújvárosi élményfürdő felújítása; az Új városi fürdő- és vízisport centrum teljes költsége a Fabó Éva Sportuszoda felújításával együtt 4,5 milliárd forint lesz - tájékoztatta az MTI-t Cserna Gábor polgármester.
Magyar-román fürdőháború a határ mentén

Magyar-román fürdőháború a határ mentén 

Az elmúlt néhány évben több fürdőfejlesztés történt Románia határmenti vidékein. Annak jártunk utána, ezek a fejlesztések milyen módon befolyásolták a hajdú-bihari fürdők forgalmát. Kiderült: a strandok látogatottságát az időjárás mellett a külföldi konkurencia is befolyásolhatja. Öt Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei fürdő vezetőjétől kértünk vendégforgalmi adatokat, és megtudakoltuk a legtöbbször odalátogató külföldi fürdővendégek nemzetiségét is.

A kismamákra is gondol az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 

Ingyenesen használható baba-mama pihenő nyílt az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben.
Spray park, Acapulco-medence és viharöböl Bükfürdőn

Spray park, Acapulco-medence és viharöböl Bükfürdőn 

Az idei év ismét meghatározó állomás a fürdő életében. A fejlesztések első lépéseként, a nyári főszezonban számos szórakoztatóelemmel kibővített régi, valamint új családi létesítmény épült a fürdő strandterületén.

Nemzeti védjegy a hazai fürdőknek 

A Magyar Fürdőszövetség új védjegytábláit már megkapták azok a fürdők, amelyek elsőként minősíttették magukat, szolgáltatásaikat. Szám szerint 21 fürdőlétesítményt összesen 39 kategóriában értékelt a szövetség minősítő szakbizottsága.
Szárazföldi játszóparadicsommal bővül az Aquaworld

Szárazföldi játszóparadicsommal bővül az Aquaworld 

Vég nélküli játék vízben és szárazon – Bongo Wonderland nyílik az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdőben.

900 milliót kell fizetnie Esztergomnak az élményfürdő miatt zajló perben 

Esztergomnak több mint 900 millió forintot kell megfizetni az élményfürdő építésével kapcsolatos per részítélete alapján. Az önkormányzatot képviselő ügyvédi iroda a város fellebbezését egy nap késedelemmel nyújtotta be, így a végzés jogerőre emelkedett - közölte a polgármester pénteken az MTI-vel.

Közép-Európa legnagyobb barlangfürdője Demjénben 

Szombat délelőtt nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő.

Bejött a fejlesztés a gyulai fürdőnek 

A tervezett 100 ezer helyett 173 ezer fő kereste fel a Gyulai várfürdő tavaly átadott családi élményfürdőjét, az AquaPalotát. Összesen 556 ezer vendége volt tavaly a létesítménynek, ami 20%-os növekedést jelent. 

Kétmilliárdos idegenforgalmi fejlesztés Sóstógyógyfürdőn 

Befejeződik a gyógyászati szárny építése a nyíregyháza-sóstógyógyfürdői wellness és élményfürdőben a tavasz végére, az idegenforgalmi fejlesztés egy 2,1 milliárdos beruházási program keretében valósul meg - közölte a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója sajtótájékoztatón kedden a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Félmilliárd forintból épült a hódmezővásárhelyi élményfürdő 

Átadták a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda bővítésével kialakított új élményfürdőt vasárnap, a beruházásra félmilliárd forintot fordított az önkormányzat.

Partival búcsúzott a Ramada névtől az Aquaworld 

Év végi partiján jelentette be az eddig Ramada Resort – Aquaworld Budapest néven működő szálloda- és élményfürdő komplexum, hogy a jövőben rövidebb néven és egy osztrák befektetővel partnerségben folytatja működését.

Zárva lesz a debreceni élményfürdő 

Karbantartási munkák miatt bezár az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő.

Tizenegyen kórházba kerültek a győri élményfürdőből 

Tizenegy embert szállítottak a mentők kórházba a győri élményfürdőből miután ott veszélyes vegyi anyagok ömlöttek ki - tájékoztatta csütörtökön a megyei vezető mentőtiszt az MTI-t.

10 éves a debreceni Aquaticum  

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő ez év nyarán, június 26-án ünnepelte megnyitásának 10. évfordulóját.

Jótékonysági tortadíszítés az Aquaworldben 

A budapesti Aquaworld Élményfürdő immár második alkalommal szerzett örömet gyereknap alkalmából hátrányos helyzetű gyerekeknek; 150 újpesti és 30 Burattino iskolás gyermek felejthetetlen napjához járult hozzá.

Családbarát részleggel bővül a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő 

Családbarát létesítményekkel bővítik a celldömölki Vulkán Gyógy- és Élményfürdőt, a több mint 738 millió forint értékű új részleg alapkövét kedden rakták le a kemenesaljai városban, a beruházás összegéből 221,6 millió forintot európai uniós pályázat biztosított.

Egymilliárdos fejlesztés a Balaton családi fürdőjében 

Több mint egymilliárd forint értékű beruházás valósul meg 500 millió forintos pályázati forrás segítségével Zalakaroson, ahol termáltavat hoznak létre és gyerekeknek fedett élményfürdőt alakítanak ki a gyógyfürdőhöz kapcsolódóan - közölte a Zala Megyei Közgyűlés elnöke a fürdővárosban tartott sajtótájékoztatón, pénteken.

Mégsem épül élményfürdő-komplexum Hódmezővásárhelyen 

Mégsem épít élményfürdő-komplexumot Hódmezővásárhely, az uniós támogatással megvalósítandó, milliárdos nagyságrendű fürdőkomplexum helyett saját forrásból bővítik két medencével a városi strandfürdőt és uszodát – tájékoztatta Göbl Vilmos, az önkormányzat sajtóreferense az MTI-t.

Közösségi magazin a gyógyfürdőzésről 

Új online közösségi magazin indult a gyógy- és élményfürdőzés hazai népszerűsítésére. A SpaMagazin célja felhívni a figyelmet a fürdőknek az egészség megőrzésében és az aktív pihenésben betöltött fontos szerepére.

Új élményfürdő épül Gyulán 

A beruházás alapkövét Lázár János, a miniszterelnökséget vezető államtitkár és Görgényi Ernő, Gyula polgármestere (Fidesz) rakta le csütörtökön.

Átadták a szekszárdi élményfürdőt 

Átadták szerdán az 1,3 milliárd forintból megépült szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőt, a nyolcmedencés létesítmény csütörtöktől fogad vendégeket.

Salvus vizet használó gyógy- és élményfürdő épül 

A világhírű Salvus vizet használó, egész évben működő gyógy- és élményfürdő alapkövét helyezték el pénteken a Heves megyei Bükkszéken.

Hatalmas új uszoda és élményfürdő Kecskeméten 

Csütörtökön nyitotta meg kapuit Kecskemét új, 50 méteres fedett úszómedencével összekötött élményfürdője működését - közölte a Turizmus Online-nal a beruházó Hírös Sport Nonprofit Kft.

Fedett családi élményfürdővel bővül a Gyulai Várfürdő 

Új, fedett, családi élményfürdő építését tűzte ki célul a „Gyulai Várfürdő fejlesztése 2009” projekt, amelynek előkészítése meghatározó mérföldkövéhez érkezett. December 12-én aláírták az új 6.400 négyzetméter alapterületű létesítmény építési-kivitelezési munkáira vonatkozó vállalkozási szerződést.

Új fürdő épült Magyarhertelenden 

Új, fedett Termál- és élményfürdő épült európai uniós támogatással Magyarhertelenden.

Zárva az esztergomi élményfürdő 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor nyithat ki újra az  esztergomi Aquasziget élményfürdő, ami immár másfél hónapja zárva tart. 

Élményfürdő meleg víz és fűtés nélkül 

Hetvenmillió forintos tartozás miatt szeptember elsejétől kikapcsolták az Aquasziget Esztergom élményfürdőben a meleg vizet és a fűtést - közölte a szolgáltatást eddig biztosító Dalkia Energia Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Élményfürdő épül Mohácson 

Hivatalosan is elkezdődött Mohácson az egykori szabadtéri uszoda helyén az élményfürdő építése, amelyet a következő strandidényben már birtokba is vehetnek a város lakói. 

Élménypark nyílt a Palatinus Strandon 

Csütörtökön adták át a Palatinus Strandon a King Élményparkot. 

60 napos gyermekfesztivál Győrött 

A nyár leghosszabb gyermekfesztiválját tartják 2011. június 18-tól augusztus 18-ig, a Győri Rába Quelle Gyógy-, Termál - és Élményfürdő strandján Minimax Kölyök Strand néven - közölte a Turizmus Online-nal a Spa Hungary Holding.

Ötmilliárdos aquapark épülhet Pécsett 

Húszmillió euróból, azaz mintegy öt és félmilliárd forintból építene Pécsett aquaparkot egy németországi székhelyű cég, az SAB AG. A beruházás kapcsán nemsokára szándéknyilatkozatot ír alá Páva Zsolt polgármester és Wolfram Wäscher a társaság igazgatótanácsának elnöke.

Bezár a debreceni élményfürdő 

Semmi ok az aggodalomra, a fürdő csupán rövid ideig, műszaki okokból tart zárva.

Fürdőszövetségi tag lett az Aquaworld 

Magyar Fürdőszövetség tagja lett az Aquaworld élményfürdő.

Kis pénz, kis strand 

6800 négyzetméter helyett 3000 négyzetméter, 2,1 milliárd helyett 800 millió forint lenne Hódmezővásárhely új élményfürdője - adta hírül a Délmagyar.hu.

A Hilton új szállodai márkát hoz be Kecskemétre 

100 szobás, négycsillagos Hilton szálloda épül Kecskeméten kétmilliárd forintból a most készülő élményfürdő szomszédságában. A ház a Hilton Hampton márkanév első képviselője lesz hazánkban.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!