Bréking: hatalmas siker, a magyar csapat ott van a dobogón!

Bréking: hatalmas siker, a magyar csapat ott van a dobogón! 

Dalnoki Bence séf és commit-ja, Nyikos Patrik az eddigi legjobb magyar eredményt érte el Lyonban, a világ legfontosabb szakácsersenyén, Széll Tamás séf irányításával.
Meglepetés a gyerekmenü tálalásakor, és gond a gurulós szekrénnyel

Meglepetés a gyerekmenü tálalásakor, és gond a gurulós szekrénnyel 

Apró kerékkötők ugyan akadtak az olajozottan működő magyar csapat versenymunkájának elkészítése során, de Dalnoki Bence séf vezetésével a magyar csapat megoldotta a váratlan helyzeteket, és hozták a Bocuse d'Or világbajnoki döntőjének második napján tudásuk legjavát.
Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei

Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei 

Vasárnap este 19 órakor felkerült a szakmai fotó pályázat Facebook-oldalára a végeredmény, azonnal nyomába eredtünk, és természetesen megosztjuk a Turizmus Online látogatóival is. Már csak azon okból is, hiszen végigkísértük e fontos és értékes verseny minden egyes mozzanatát, és mi is részesei lehettünk a végeredmény kialakításában.
Alaposan megviseli a koronavírus a Lufthansát

Alaposan megviseli a koronavírus a Lufthansát 

Az utazás keresletével együtt az utasok száma is durván visszaesett, melynek következtében a bevétel is közel negyedére esett a tavalyi évhez képest és a cég több milliárd eurós veszteséget könyvelt el.
Üzemi szinten még mindig nyereséges a Wizz Air

Üzemi szinten még mindig nyereséges a Wizz Air 

A cég reményei szerint az év második felében a mostanival megegyező kapacitást fenn tudják tartani.
Mogyorós, csokis, epres vagy a málnás lesz a befutó?

Mogyorós, csokis, epres vagy a málnás lesz a befutó? 

Kiválasztották a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntős tortáit Izgalmas alapanyagok domináltak a Magyarország Cukormentes Tortája verseny első zsűrizésén, melyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a budapesti Zila Kávéházban rendezett meg.
Újabb légitársaságról érkezett rossz hír

Újabb légitársaságról érkezett rossz hír 

Jelentősen romlott az easyJet pénzügyi eredménye a március 31-ével végződött első pénzügyi félévben az előző évihez viszonyítva.
Zuhanórepülésben a Boeing

Zuhanórepülésben a Boeing 

Mintegy húsz százalékkal csökkent a Boeing repülőgépgyártó üzemi eredménye a március 31-ével végződött első pénzügyi negyedévben az előző év azonos időszakához képest - derül ki a chicagói székhelyű gyártó szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményéből.
Durván hasít az Air France-KLM

Durván hasít az Air France-KLM 

152 százalékkal nőtt az Air France-KLM adózott nyeresége 2018-ban az előző évihez viszonyítva, az utasforgalom pedig először a csoport történetében meghaladta a 100 milliót.

Jelentősen romlott a Wizz Air harmadik negyedéves pénzügyi eredménye 

Jelentősen romlott a magyar kötődésű Wizz Air diszkont légitársaság pénzügyi eredménye a december 31-ével végződött harmadik pénzügyi negyedévben az egy évvel korábbihoz képest - írja az MTI.

Első negyedév: stabil növekedés 

Az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis Hotel Group első negyedéves eredményei kiemelkedőnek bizonyultak. A vállalat Magyarországon kétszámjegyű növekedést ért el több indikátorban és további szállodák megnyitását is tervezi.

Történetének legjobb első féléves eredményét érte el a Lufthansa 

A jobb eredményeket a Lufthansa az erősebb keresletnek tulajdonítja, az első félévben rekord szintű, 60 milliós utasforgalmat bonyolított. 

Rekordösszegű veszteség az airberlinnél 

Rekordösszegű veszteséget jelentett a 2016-os évre az airberlin német légitársaság, részben a folyamatban lévő szerkezeti átalakítás költségeivel magyarázva az eredmény romlását.

Az utóbbi évek legsikeresebb félévét zárta a Hungexpo 

A Hungexpo Zrt. az utóbbi évek legsikeresebb félévét zárta az idén, a cég rendezvényeit 2016. január és május között csaknem 300 ezren látogatták, számuk 10 százalékkal nőtt, a vásárokon 2530 kiállító mutatkozott be, 15 százalékkal többen, mint a tavalyi év hasonló időszakában.

Air France-KLM: jól megy a szekér 

Az Air France-KLM légitársasági csoport adózott eredménye 480 millió euró volt az idén a harmadik negyedévben, több mint ötszöröse a tavaly július és szeptember között elért 86 millió eurónak - derül ki az Air France honlapján csütörtökön közzétett jelentéséből.

Megvannak az egri álommeló nyertesei 

Balizs Kata és Horváth Ders nyerte meg az Eger önkormányzata által kiírt pályázatot. Olyanok jelentkezését várták, akik egy hónapra a városba költöznének és élményeiket megosztanák az interneten.

MÁV Csoport: terven felüli várható 2011-es eredmények 

Az előzetes adatok alapján a MÁV Zrt. 2011-ben mintegy 14 milliárd forint mérleg szerinti eredményt ért el, amely tartalmazza a 2011 végi részleges adósságkonszolidáció 50 milliárdos összegét is. Továbbá, a MÁV Zrt. várható üzemi eredménye 12,5 milliárd forinttal kedvezőbb a tervezettnél – jelentette be sajtóbeszélgetésén Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója. A MÁV-START Zrt. által szállított utasok száma 10 év óta először mutatott emelkedést: 3 %-al 137 millióról 142 millióra nőtt, míg a fizető utasok száma 5,8%-al nőtt 2010-hez képest.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!