Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei

Vasárnap este 19 órakor felkerült a szakmai fotó pályázat Facebook-oldalára a végeredmény, azonnal nyomába eredtünk, és természetesen megosztjuk a Turizmus Online látogatóival is. Már csak azon okból is, hiszen végigkísértük e fontos és értékes verseny minden egyes mozzanatát, és mi is részesei lehettünk a végeredmény kialakításában.

Akkor tehát következzenek az értékes szakmai megmérettetésnek az idei győztesei:
 
2020 Emlékei kategória:
3. helyezettje:
BUDAPEST AIRPORT – KÍNAI ÁTSZÁLLÓ | Az első UFO | Csárdás Ferenc
2. helyezettje:
Árnyék fotóval jellemezném a jelenlegi helyzetet | Gastronomia | Szipli-Jáni Adrienn
1. helyezettje:
2020. március és 2021. március. Ez a hét egyik évben sem lett megnyitva. Bár megoldódnak
egy gombnyomásra minden! | Megáll az idő | Polacsek Eszter
 
 
Vendégek nélkül kategória:
3. helyezettje:
Üres villamosmegálló Budapesten, a hajnali órákban. | Szellemváró | Molnár Attila
2. helyezettje:
Tányércsörgés helyett néma csend | Csend a konyhában | Kecskés Anita
1. helyezettje:
Üres Libegő | Horror Libegő | Takács Marcell
 
Turizmus hősei kategória:
3. helyezettje:
Nehezített pálya a karantén konyhában (Kolping Hotel) | Érezd az illatát!
| Marton Zalán
2. helyezettje:
Soha nem adjuk fel | Még mindig talpon | Kutai Enikő
1. helyezettje:
Szálka.Vonóhorog Foodtruck Fotó:Czakó Balázs | Kihúzzuk Magunkat a ..-
ból!
 
Egy pillanatnyi mosoly kategória:
3. helyezettje:
Építkezésen dolgozunk, de a szakma a kisujjunkban van  | Csapat”építő” | Solymos Tibor
2. helyezettje:
Előzetes bejelentkezés nélkül, a korlátozások és a rossz idő ellenére van
aki belógott egy parksétára. | Renitensek | Tömösvári Szilvia
1. helyezettje:
Miután szépen rendet csaptam és kitakarítottam, leülök és pattintok egy
sört | Covid Vs. Hotel Industry | Tiboldi László
 
Gratulálunk!
 

Forrás: Facebook

Forrás: Tourism is Our Passion


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.