Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei

Vasárnap este 19 órakor felkerült a szakmai fotó pályázat Facebook-oldalára a végeredmény, azonnal nyomába eredtünk, és természetesen megosztjuk a Turizmus Online látogatóival is. Már csak azon okból is, hiszen végigkísértük e fontos és értékes verseny minden egyes mozzanatát, és mi is részesei lehettünk a végeredmény kialakításában.

Akkor tehát következzenek az értékes szakmai megmérettetésnek az idei győztesei:
 
2020 Emlékei kategória:
3. helyezettje:
BUDAPEST AIRPORT – KÍNAI ÁTSZÁLLÓ | Az első UFO | Csárdás Ferenc
2. helyezettje:
Árnyék fotóval jellemezném a jelenlegi helyzetet | Gastronomia | Szipli-Jáni Adrienn
1. helyezettje:
2020. március és 2021. március. Ez a hét egyik évben sem lett megnyitva. Bár megoldódnak
egy gombnyomásra minden! | Megáll az idő | Polacsek Eszter
 
 
Vendégek nélkül kategória:
3. helyezettje:
Üres villamosmegálló Budapesten, a hajnali órákban. | Szellemváró | Molnár Attila
2. helyezettje:
Tányércsörgés helyett néma csend | Csend a konyhában | Kecskés Anita
1. helyezettje:
Üres Libegő | Horror Libegő | Takács Marcell
 
Turizmus hősei kategória:
3. helyezettje:
Nehezített pálya a karantén konyhában (Kolping Hotel) | Érezd az illatát!
| Marton Zalán
2. helyezettje:
Soha nem adjuk fel | Még mindig talpon | Kutai Enikő
1. helyezettje:
Szálka.Vonóhorog Foodtruck Fotó:Czakó Balázs | Kihúzzuk Magunkat a ..-
ból!
 
Egy pillanatnyi mosoly kategória:
3. helyezettje:
Építkezésen dolgozunk, de a szakma a kisujjunkban van  | Csapat”építő” | Solymos Tibor
2. helyezettje:
Előzetes bejelentkezés nélkül, a korlátozások és a rossz idő ellenére van
aki belógott egy parksétára. | Renitensek | Tömösvári Szilvia
1. helyezettje:
Miután szépen rendet csaptam és kitakarítottam, leülök és pattintok egy
sört | Covid Vs. Hotel Industry | Tiboldi László
 
Gratulálunk!
 

Forrás: Facebook

Forrás: Tourism is Our Passion


Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.
Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban

Kastélyszállodások éves találkozója az alsópetényi Prónay-kastélyban 

Sikeresen lezajlott a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének éves közgyűlése.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.