Itt a Tourism is Our Passion verseny győztesei

Vasárnap este 19 órakor felkerült a szakmai fotó pályázat Facebook-oldalára a végeredmény, azonnal nyomába eredtünk, és természetesen megosztjuk a Turizmus Online látogatóival is. Már csak azon okból is, hiszen végigkísértük e fontos és értékes verseny minden egyes mozzanatát, és mi is részesei lehettünk a végeredmény kialakításában.

Akkor tehát következzenek az értékes szakmai megmérettetésnek az idei győztesei:
 
2020 Emlékei kategória:
3. helyezettje:
BUDAPEST AIRPORT – KÍNAI ÁTSZÁLLÓ | Az első UFO | Csárdás Ferenc
2. helyezettje:
Árnyék fotóval jellemezném a jelenlegi helyzetet | Gastronomia | Szipli-Jáni Adrienn
1. helyezettje:
2020. március és 2021. március. Ez a hét egyik évben sem lett megnyitva. Bár megoldódnak
egy gombnyomásra minden! | Megáll az idő | Polacsek Eszter
 
 
Vendégek nélkül kategória:
3. helyezettje:
Üres villamosmegálló Budapesten, a hajnali órákban. | Szellemváró | Molnár Attila
2. helyezettje:
Tányércsörgés helyett néma csend | Csend a konyhában | Kecskés Anita
1. helyezettje:
Üres Libegő | Horror Libegő | Takács Marcell
 
Turizmus hősei kategória:
3. helyezettje:
Nehezített pálya a karantén konyhában (Kolping Hotel) | Érezd az illatát!
| Marton Zalán
2. helyezettje:
Soha nem adjuk fel | Még mindig talpon | Kutai Enikő
1. helyezettje:
Szálka.Vonóhorog Foodtruck Fotó:Czakó Balázs | Kihúzzuk Magunkat a ..-
ból!
 
Egy pillanatnyi mosoly kategória:
3. helyezettje:
Építkezésen dolgozunk, de a szakma a kisujjunkban van  | Csapat”építő” | Solymos Tibor
2. helyezettje:
Előzetes bejelentkezés nélkül, a korlátozások és a rossz idő ellenére van
aki belógott egy parksétára. | Renitensek | Tömösvári Szilvia
1. helyezettje:
Miután szépen rendet csaptam és kitakarítottam, leülök és pattintok egy
sört | Covid Vs. Hotel Industry | Tiboldi László
 
Gratulálunk!
 

Forrás: Facebook

Forrás: Tourism is Our Passion


MTÜ-értékelés az idei első félévről

MTÜ-értékelés az idei első félévről 

A budapesti és a vidéki szálláshelyek forgalmát, vendégéjszaka alakulások számát vették górcső alá.
Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt

Hét elején átadták a budai Bem téren épült új luxushotelt 

A belsőépítészeti terveket a holland sztárdesigner, Marcel Wanders készítette, a magyar 3h Építészirodával közösen.
Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda

Alakul a budapesti reptérnél épülő négycsillagos szálloda 

Szerkezetkész az újabb terminálkapcsolatú szálloda Ferihegyen.
Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!

Frissítő újdonságokkal vár nyáron a Hotel Clark Budapest!  

A főváros szívében, a Lánchíd és a Budai Vár lábánál található 5 csillagos Hotel Clark számtalan üdítő újdonságot és felfrissülést kínál ezen a forró nyáron nem csak a városba látogató külföldi, de a hosszú hétvégi „staycation”-re vágyó hazai vendégnek is.
MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség

MSZÉSZ Társult tagok - pályázati lehetőség 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot.
Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél

Igazgatóváltások az Accent Hotels-nél 

A szállodalánc csapata két új szakemberrel bővült.
Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája

Itt a Michelin Guide ajánlást kapott hazai hotelek teljes listája 

A júniusi négy új minősítéssel együtt már huszonöt magyar szálláshely került be a világszerte ismert Michelin Guide által ajánlott szálláshelyek közé.
Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel

Új generációs, jól kereső utazó közönséget céloz meg kisfilmjeivel ez a budapesti ötcsillagos hotel  

A belvárosi Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről sugároz bemutató kisfilmeket júliusban a CNBC International a kereskedelmi műsoridejében.
Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel

Gasztronómiai kalandok, időutazás és egy 120 éves hotel 

A 120. születésnapját ünneplő legendás győri szálláshelyen jártunk.
Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.