Foodpanda és Indepack együttműködés

Foodpanda és Indepack együttműködés 

2022 márciusától az Indepack Kft. elérhető a foodpanda éttermi ellátói platformján, a panda merchant felületen. 
Együttműködik a foodpanda és az Indepack

Együttműködik a foodpanda és az Indepack 

2022 márciusától az Indepack Kft. elérhető a foodpanda éttermi ellátói platformján, a panda merchant felületen. Az Indepack Kft. Magyarországon több, mint 10.000 vendéglátóipari céget szolgál ki éttermi csomagolóeszközökkel. A panda merchant oldalon történő megjelenéssel szeretné megkönnyíteni a vásárlást azon vevői számára, akik foodpanda partner éttermei is egyben és ezt a platformot használják alapanyagbeszerzésükhöz.
Itthon közel 400 000 sajtburgert rendeltek tavaly a Woltnál

Itthon közel 400 000 sajtburgert rendeltek tavaly a Woltnál 

2021-ben hányszor rendelt a legelszántabb felhasználó a Wolttól? Melyik étel bizonyult a legnépszerűbbnek? Mekkora értékű volt a legnagyobb megrendelés? Hány beszélgetést folytatott a legaktívabb felhasználó az ügyfélszolgálattal?
Beszáll az ételkiszállító bizniszbe a TikTok

Beszáll az ételkiszállító bizniszbe a TikTok 

A cég ezzel a lépéssel monetizálná, hogy a felületen a receptek, gasztrovideók is rendkívül népszerűek - írja testvérlapunk a Kreatív.
Felvásárlási láz az ételkiszállítók piacán

Felvásárlási láz az ételkiszállítók piacán 

A felvásárlások után Európában a brit Deliveroo és a Just Eat Takeaway, a német Delivery Hero és a spanyol Glovo küzd majd az amerikai Uber Eatsszel és a DoorDash-sel.
Önvezető robotok Los Angelesben

Önvezető robotok Los Angelesben 

Az Umami Burger és a Krispy Rice márkát birtokló C3 a Coco robotikai céggel működik együtt Los Angelesben, hogy ezzel is hatékonyabbá tegye a házhoz szállítást.
GVH: át kell alakítani az ételkiszállítók értékelési rendszerét

GVH: át kell alakítani az ételkiszállítók értékelési rendszerét 

Az átláthatóság érdekében felül kell vizsgálni az ételkiszállítók értékelési rendszereit - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerdán az MTI-vel.
Ételkiszállítás drónnal: a svédek megcsinálták

Ételkiszállítás drónnal: a svédek megcsinálták 

Egy Aerit nevű cég hajtotta végre Svédország első kereskedelmi célú, látótávolságon túli (BVLOS) drónos ételkiszállítását. A cég Halland megye önkormányzatával együttműködésben, egy Nimbi nevű repülő szerkezettel hajtotta végre a műveletet.
Lépéseket fontolgat az ételkiszállítók rendszerének megváltoztatásában a GVH

Lépéseket fontolgat az ételkiszállítók rendszerének megváltoztatásában a GVH 

Az átláthatóság érdekében felül kell vizsgálni az ételkiszállítók értékelési rendszereit - közölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH.

Egyelőre marad a kedvezményes áfa az ételkiszállításnál 

Július végéig meghosszabbította a kormány - az étkezőhelyi vendéglátás keretében történő -, elvitelre vagy házhoz szállítással értékesített étel- és italforgalomra szóló 5 százalékos áfát - írja a napi.hu.

Ételkiszállítás Dubajban 

Dubaj világhírű sokszor sztárszakácsokkal dolgozó éttermeiről. Az elmúlt hónapokban azonban inkább a házhozszállítás iránt nőtt meg az igény.

Kiszállítás területén nincs változás 

A március 8-án életbe lépő járványügyi intézkedések és korlátozások ellenére a házhozszállítás továbbra is engedélyezett.

Uniós jogba ütközhet az ételkiszállítás 5 százalékos áfája 

Angyal József okleveles adószakértő szerint nem lehet különválasztani a szállítást áfa szempontjából - írja a 24.hu.

Így eszünk bent 

A munkahelyünkön, ahol erősen szűkültek a lehetőségek a járvány hatására.

A koronavírus átalakította az ételrendelési piacot 

A járvány alatt rengeteg vendéglátóegység került nagy bajba, az online ételrendelő portáloknál viszont nagyon megugrott az új éttermek és megrendelők száma, illetve nőtt a kosárérték és az online fizetések aránya.

Konkurenciát kap a Netpincér és a Wolt: indul a Bolt 

Riválist kap a Netpincér és a Wolt: mától indul a Bolt Food ételkiszállító Már 600 futárt toboroztak, egyelőre a főváros belső kerületeiben érhető el a szolgáltatás.

Ételrendelő cég felajánlása a vendéglátós szakmának 

Ingyenes házhoz szállítással segíti az éttermeket a NetPincér GO.

Új utakon a Balatontipp.hu 

A békeidőkben főleg rendezvényekkel, strandolással, biciklizéssel foglalkozó Balatontipp.hu oldalt is keményen érintette balatoni turizmus járvány miatti leállása. De nem adják fel, próbálnak olyan feladatokat keresni, amik a közös túlélést, kilábalást szolgálják.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!