Ételrendelő cég felajánlása a vendéglátós szakmának

Ingyenes házhoz szállítással segíti az éttermeket a NetPincér GO.

A cég íly módon támogatja a bajba jutott éttermeket áprilisban: országszerte 27 településen több száz étterem kínálatából díjmentes a házhoz szállítás a hónap végéig, ezzel is segítve a hazai kávézók és éttermek életben maradását.

A NetPincérnél az elmúlt három hét során összesen már több mint 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát, a legújabb partner a Burger King, 41 hazai éttermével. Az ételrendelő portál folytatja alapítványokat támogató tevékenységét is: az oldalon keresztül a Magyar Vöröskereszt és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet közös járványügyi kezdeményezésére is lehet adakozni.

A hazánkban életbe lépett kijárási korlátozás következtében a kávézóknak és éttermeknek új működési modellre kell átállni ahhoz, hogy pótolni tudják a vendégforgalom kiesését: a járvány időszakában csak elvitellel és kiszállítással tudják biztosítani működésüket. Az eddig is több, mint 2 ezer éttermi partnerrel működő NetPincérnek az elmúlt három hét során már csaknem 900 étterem jelezte csatlakozási szándékát. A vállalat megnövelt kapacitásokkal, valamint szakmai támogatással biztosítja továbbra is az éttermeknek, hogy a lehető leggördülékenyebben folytathassák ételkiszállításukat a legbiztonságosabb körülmények között.

A cég futárszámbővítéssel is reagál a szélesedő éttermi palettára: márciusban több, mint 200 új futárpartnert szerződtettek le.  

„Fontosnak tartjuk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel támogassuk éttermi partnereink működését. Segítve azokat, akik likviditási gondokkal küzdenek, már március elején elérhetővé tettük azt a lehetőséget, hogy ideiglenesen átálljanak a heti elszámolásra. Most pedig arra biztatjuk több mint egymilliós megrendelői bázisunkat, hogy ételrendeléssel segítsék a bajba jutott vendéglátóhelyeket. Megkönnyítve a kisebb éttermek helyzetét, most mi álljuk a szállítási költségüket, illetve 1-1 nagyobb partner is beszállt, hogy több alkalmazottjának biztosíthasson így munkát” – mondta el Blaumann Debóra marketingigazgató, aki azt is hozzátette, hogy ezzel 27 városban több száz étterem lesz elérhető díjmentes szállítással április 30-ig.

A héten különben a kínálatukhoz egy újabb nagyágyú csatlakozott: mostantól 16 magyar településen lesz rendelhető a Burger King 41 éttermének jól ismert menüje, ráadásul a hónap végéig tőlük is ingyenes szállítással lehet rendelni az ételszállító portálnak köszönhetően.

Forrás: NetPincér


Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.
Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták

Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták 

A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesztett ki a Varga Pincészet Kft. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) konzorciuma. 
Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról

Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról 

A fiatalabb felnőttek számára a borfogyasztás már nem csupán hagyomány vagy gasztronómiai kiegészítő, hanem értékválasztás is.
Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market

Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market 

A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag a fővárosban, hanem az egyik legnagyobb ginfesztivál főszereplője is.
Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot!

Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot! 

A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista sajt fogyasztásának ösztönzésére.
Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.