Itthon közel 400 000 sajtburgert rendeltek tavaly a Woltnál

2021-ben hányszor rendelt a legelszántabb felhasználó a Wolttól? Melyik étel bizonyult a legnépszerűbbnek? Mekkora értékű volt a legnagyobb megrendelés? Hány beszélgetést folytatott a legaktívabb felhasználó az ügyfélszolgálattal?

2021 legnépszerűbb étele a Wolton a sajtburger: 395 614 darabot rendeltek belőle a felhasználók. Éppen ezért nem csoda, hogy olyan Wolt-felhasználó is akad, aki szabályosan imádja a hamburgert, mivel összesen 445 alkalommal rendelt hamburgert árusító éttermekből 2021-ben. A legfőbb pizzafogyasztó messze elmarad tőle a maga 162 rendelésével. Aki pedig a változatosságért van oda, az összesen 181 különböző éttermet próbált ki egy év alatt. A legnagyobb értékű éttermi rendelés pedig 231 849 forintra rúgott.

Nemcsak éttermi rendeléseknél születtek rekordok, a Wolt applikációjában különböző üzletekből, patikákból, sőt, pár hete a Wolt Marketből is rendelhetünk. Aki nem aprózta el a bevásárlást, az mindjárt 266 különféle terméket vásárolt egy napon belül.

A legnépszerűbb árucikk a Szentkirályi 1,5 literes természetes ásványvize lett – 19 756 palack fogyott belőle. Vannak igazán márkahű vásárlók is, akik rendre megrendelik ugyanazt a terméket – így tett az a felhasználó is, aki összesen 2,5 millió forintot költött el Nyakas Irsai Olivér borra az év során. A legnagyobb értékű rendelésben mégsem volt alkoholos termék: 279 960 forintért vásárolt valaki covid-19 gyorsteszteket. A fenyőfa a gyorsteszthez képest szezonális árucikknek mondható, de így is sokan éltek a lehetőséggel, hogy néhány gombnyomással rendeljék házhoz a család karácsonyfáját – 79%-ban nordmann fenyőt, 21%-ban lucfenyőt.

 

Forrás: Store Insider


Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.
Bazalt Napok Badacsonytördemicen

Bazalt Napok Badacsonytördemicen  

A július 4-től 6-ig zajló Bazalt Napok eseménysorozat három napra megtölti a falut zenével, irodalommal, gasztronómiával és művészettel.
Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka

Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka 

A Żabka eddig 89 üzletet nyitott Romániában, de a vállalat szerint akár 4000 üzletet is elbír a piac.
Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.