Együttműködik a foodpanda és az Indepack

2022 márciusától az Indepack Kft. elérhető a foodpanda éttermi ellátói platformján, a panda merchant felületen. Az Indepack Kft. Magyarországon több, mint 10.000 vendéglátóipari céget szolgál ki éttermi csomagolóeszközökkel. A panda merchant oldalon történő megjelenéssel szeretné megkönnyíteni a vásárlást azon vevői számára, akik foodpanda partner éttermei is egyben és ezt a platformot használják alapanyagbeszerzésükhöz.

Az Indepack azonos árakat kínál saját webáruházában és a panda merchant felületen környezetbarát és hagyományos csomagolóeszközeire egyaránt. A vásárlóknak ugyanakkor lehetőségük van összehasonlítani a hasonló termékeket kínáló cégek árait, termékeit, amely jó lehetőség az Indepack számára, hogy megmutassa versenyképes árait.

A foodpanda (korábban Netpincér) több mint 20 éve foglalkozik házhozszállítással, panda mercant felületét tavaly indította el. A foodpanda elkötelezett híve a környezetbarát online rendelésnek, éppen ezért 100%-ban karbonsemleges a teljes operáció, illetve tudatosan keresi a működése minden területén a hasonlóan zölden gondolkodó partnereket. A Indepack termékpalettájával a büféktől a fine dining éttermekig bármely vendéglátóipari egységet el tud látni megfelelő színvonalú, a készételek csomagolására alkalmas elviteles dobozokkal, csomagolóeszközökkel.

A foodpanda és az Indepack ügyfélköre azonos szektorból származik ezért, mind a partnerek mind a most szerződő felek számára hosszú távon is előnyös lesz az együttműködés. Az Indepack versenyképes áraival, a partnereket folyamatosan ellátó árukészlettel a panda mercant felület legnagyobb beszállítójává kíván válni.

Forrás: Store Insider


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.