Ez a hotel az Év Szállása 2022-ben

Ez a hotel az Év Szállása 2022-ben 

Gazdára találtak a díjak az idén tízéves Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálán. A Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjjal Ritter Judit, a Hotel Szárcsa Székesfehérvár*** ügyvezető igazgatójának munkásságát ismerték el. Debrecen, Szeged és Zalakaros is osztoztak a rivaldafényben.
Tart az Év Szállása verseny

Tart az Év Szállása verseny 

Idén tizedik alkalommal díjazzák a magyar turizmus szakma kiválóságait a Szallas.hu Év Szállása versenyén. Változatlanul szakmai és minőségi kategóriában jutalmazzák a legjobbakat november 24-én, illetve újítás a korábbi évekhez képest, hogy a Szallas.hu foglalói is kiválaszthatták kedvenc hotelüket az előző évek Év Szállása nyertesei közül. A megmérettetés hagyományait követve a szálláshelyek mellett kitüntetik a turizmus szakma példaképét, az év turisztikai attrakcióját és az év települését is. 
Idén is díjazzák a turizmus legjobbjait

Idén is díjazzák a turizmus legjobbjait 

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a Szallas.hu az Év Szállása versenyt, majd az azt követő díjátadót.

Baba- és állatbarát hotel idén az Év Szállása  

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior nyerte el az Év Szállása 2018 díjat. A magyar utazók véleménye alapján Hajdúszoboszló már negyedik alkalommal minősült a legvonzóbb turisztikai településnek, míg az Év Turisztikai Attrakciója a sóstófürdői Aquarius Élmény- és Parkfürdő lett. A verseny új kategóriával is bővült: minősítették a legvonzóbb román szálláshelyeket is.

Hol vannak a legjobb szálláshelyek és legizgalmasabb turisztikai célpontok idén? 

Elindult a szavazás, ezzel kezdetét vette az idei Év Szállása verseny, ahol a vendégértékelések alapján, online voksok leadásával és a szakmai zsűri segítségével keresik a legjobb szálláshelyek mellett az Év Turisztikai Települését, valamint a Turizmus Szakma Példaképét. Az immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő versenyben idén az Év Turisztikai Attrakciója díjról is szavazás útján döntenek.
Ki lesz idén a Turisztikai Szakma Példaképe?

Ki lesz idén a Turisztikai Szakma Példaképe? 

Ismét megrendezi az Év Szállása és az Év turisztikai Települése versenyt a Szallas.hu. Tavaly óta keresik a Turisztikai Szakma Példaképét is. 
Elindult az Év Szállása verseny

Elindult az Év Szállása verseny 

A modortalan, kedvetlen személyzet, az elvárásoknak nem megfelelő színvonal és a munkával kapcsolatos telefonhívások a legzavaróbbak nyaralás alatt – derült ki az Év Szállása verseny indulása alkalmából készített friss Szallas.hu felmérésből.
Ezek a legvonzóbb turisztikai célpontok

Ezek a legvonzóbb turisztikai célpontok 

Hajdúszoboszló, a mátraházai Residence Ózon és a szolnoki RepTár nyerte el az idei Év Szállása verseny fődíjait. A végső sorrend félmillió vendégértékelés, 43 ezer szavazat és a szakmai zsűri véleménye alapján alakult ki. Idén először adták át az ifj. Papp Imre-emlékdíjat, mely a turizmus területén kiemelkedő szakmai munkásságot ismeri el.

Még mindig lehet szavazni az Év Szállására 

Bár lassan finisébe ér, még semmi sem dőlt el az Év Szállása versenyen, ahol egészen november 4-ig lehet szavazni. A Szallas.hu által immár negyedik alkalommal megrendezett megmérettetésen komoly a tét, a hazai szálláshelyek legjobbjai összességében 100 millió forint értékű marketingtámogatással tehetik még sikeresebbé a 2017-es szezont.
Magyar turista, a visszatérő vendég

Magyar turista, a visszatérő vendég 

A magyarok harmada több alkalommal is visszatér ugyanarra a településre nyaralásai alkalmával, és ha teheti, minden ötödik ember ugyanoda foglal szállást, ahol egyszer már elégedett volt a kiszolgálással – derült ki az idén negyedik alkalommal meghirdetett Év Szállása verseny statisztikáiból. A díj odaítélése több mint 9 ezer belföldi és 125 ezer külföldi szálláshely közül, 442.200 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján történik.

Kihirdették az Év szállása verseny nyerteseit 

Nagyszabású gálavacsora keretében hirdette ki a Szallas.hu az idei Év szállása verseny nyerteseit. Ebben az évben Hajdúszoboszló, Miskolctapolca és Sümeg vitte a prímet.

Idén új kategóriával bővül az Év Szállása verseny 

Harmadszor rendezik meg az Év Szállása versenyt, melynek keretében a hazai települések, illetve közel 9 ezer belföldi és 125 ezer külföldi szálláshely száll ringbe. A megmérettetés idén új kategóriával bővül, a legnépszerűbb wellness-szálláshely külön díjat kap. A végső sorrend a magyar utazók által megosztott mintegy 320 ezer vendégvélemény, valamint a Magyar Turizmus Zrt.-t is képviselő szakmai zsűri véleménye alapján alakul ki. 

Tudjuk, hol nyaral jövő nyáron 

Kiemelkedő eredményeket értek el a Tisza-tónál, valamint Heves és Veszprém megyében található települések az Év Szállása versenyben. Közel 250 000 vendégértékelés és 40 000 szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján megválasztották a legromantikusabb és leginkább családbarát szálláshelyeket is.

Idén is keresik a legvonzóbb turisztikai célpontokat 

Mostantól lehet voksolni az Év Szállása versenyen, mely tavaly 200 ezer belföldi vendéget mozgatott meg. A 2014-es megmérettetésen közel 14 ezer szálláshely, illetve hazai település indul automatikusan. A többek közt Maráczi Gábort, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai igazgatóját, illetve Pataki Zita időjóst felvonultató zsűri a november 6-ig beérkező szavazatok alapján választja ki a legjobb szálláshelyeket és a turisztikai szempontból legvonzóbb települést.

Idén is keresik a legjobb szálláshelyeket 

Idén június elsején újraindul az ország legnagyobb turisztikai megmérettetése, az Év Szállása verseny. A tavaly 200 ezer utazót és mintegy 12 ezer szálláshelyet megmozgató verseny új kategóriákkal is bővül: megválasztják a legromantikusabb, a leginkább családbarát, valamint a legvonzóbb külföldi szálláshelyeket is. 

Vendégeket is hoz az Év Szállása 

Másfél millió forintos médiacsomag az Év Szállása verseny fődíja, amit ha a nyertes jól használ fel, jelentős forgalomnövekedést érhet el. A szavazás lezárásáig még csaknem három hét van hátra, így egy jó hajrával még van esély bekerülni a legjobbak közé.

Cserkeszőlői panzió lehet az Év Szállása 

Bár még egy hónapig lehet szavazni, 5 csillagos, több száz fő befogadására alkalmas hoteleket hagyott maga mögött egy kis cserkeszőlői panzió az Év Szállása versenyében. A települések között már inkább a papírforma szerint alakul a helyzet: 2 hónapja stabilan vezet Hajdúszoboszló - a fürdőváros 2011-ben az első, 2012-ben pedig a második legnépszerűbb utazási célpont volt a magyarok körében.

Cserkeszőlői panzió lesz az Év Szállása? 

Bár még egy hónapig lehet szavazni, 5 csillagos, több száz fő befogadására alkalmas hoteleket hagyott maga mögött egy kis cserkeszőlői panzió az Év Szállása versenyében. A települések között már inkább a papírforma szerint alakul a helyzet: 2 hónapja stabilan vezet Hajdúszoboszló - a fürdőváros 2011-ben az első, 2012-ben pedig a második legnépszerűbb utazási célpont volt a magyarok körében. 

Ki vezet az Év Szállása versenyben? 

Már több mint 16 ezer szavazat érkezett az Év Szállása versenyre, melynek eredményeként a november közepéig leadott voksok alapján közkiválasztásra kerül az Év Szálláshelye, illetve az Év Turisztikai Települése cím. 

Szoros a verseny az Év Szállása küzdelemben 

A várható eredmények mellett meglepő fordulatokat is hozott eddig a november közepéig tartó Év Szállása verseny: a települések közötti harcban például Balatonmáriafürdő megelőzte Siófokot. A legtöbb szavazatot gyűjtő 10 településből 9 fürdőváros, megyei szinten pedig a somogyi célpontok a legvonzóbbak az elmúlt két hónap több mint 11 ezer voksa alapján.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!