Itt az Év Szállodája 2023 verseny győzteseinek sora

Itt az Év Szállodája 2023 verseny győzteseinek sora 

Az MSZÉSZ a Hilton Budapestben tartott ünnepélyes gálaest alkalmával, március 8-án, mintegy nőnapi ajándékként, kihirdette az Év Szállodája 2023 pályázat nyerteseit.
A holló hét tollát a hét főbűn váltja a White Raven Skybarban

A holló hét tollát a hét főbűn váltja a White Raven Skybarban 

Budapest legmagasabb pontján, elképesztő panorámával nyílt tavaly nyáron a White Raven Skybar&Lounge. A Budai Vár egyetlen skybárjának étlap és koktélkínálatának idei váltásánál mi is jelen lehettünk.
Kihirdették az Év Szállodája győzteseit

Kihirdették az Év Szállodája győzteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége  (MSZÉSZ) három év kihagyás után 2022 végén végre ismét meghirdethette az Év Szállodája pályázatot. Március 14-én, a Hilton Budapest Báltermében exkluzív gálaest keretében kihirdetésre kerültek a győztesek. Dr. Szauter István zsűrielnök, a győztesek neveinek kihirdetése előtt megjegyezte, hiányoztak nagyon a 2022. évi megmérettetésen az ötcsillagos hazai házak pályázatai.
Hamarosan Év Szállodája Gála

Hamarosan Év Szállodája Gála 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) március 14-én, kedden, 17:15-23:00 között, a Hilton Budapest szálloda Báltermében rendezi meg az Év Szállodája Gálát, ahol ünnepélyes keretek között adják át az Év Fiatal Szállodása 2022 díjat és kihirdetik az Év Szállodája 2022 pályázat nyerteseit.
Új menedzser a Hilton Budapestnél

Új menedzser a Hilton Budapestnél 

Március 1-től a Hilton márkához visszatérő Dombi Patricia látja el a Hilton Budapest Commercial Dircetor feladatait. 
Eleöd Orsolya a Hilton Budapest-nél folytatja

Eleöd Orsolya a Hilton Budapest-nél folytatja 

A Magyar Kongresszusi Iroda munkatársa augusztus 23-tól a Hilton Budapest marketing- és kommunikációs menedzsereként folytatja.
11 új szobával bővült a Hilton Budapest

11 új szobával bővült a Hilton Budapest 

A Danubius Hotels Group tulajdonában álló szálloda immáron 333 szobával várja vendégeit. Az új dunai panorámás szobák és lakosztály kialakításakor az exkluzív vendégélmény nyújtását tartották szem előtt. A Hilton Budapest teljeskörű felújítása során a belsőépítészeti tervezést korábban a London Design Award arany díjával is jutalmazták.

60 rászoruló gyermek őszi szünetét tette szebbé a Hilton Budapest 

Az Élelmezési Világnap alkalmából a Hilton Budapest munkatársai a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével már negyedik alkalommal állítottak össze élelmiszercsomagokat a budapesti agglomerációban élő rászoruló gyermekek részére.
3,5 milliárd forintból újult meg a Hilton Budapest

3,5 milliárd forintból újult meg a Hilton Budapest 

A beruházás első ütemében kialakították többek között a vendégcsoportok érkezését segítő fogadóteret és a Budai Várhegy sziklájába süllyesztett panorámaliftet. A második ütem befejeztével a szállodakapacitás kétharmada kapott szebb formát, az új  Bálteremben pedig egy nagyszabású átadóesten mutatták be a gasztronómiai reformokat.

Gault&Millau-sapkák, Élet Vize, Hilton-felújítás, migránshelyzet 

Ezúttal az idei GastroDesign versenyünkben többszörösen díjazott új pesti borbár a helyszínünk, amely a főváros egyik legszebb, legpatinásabb, gyönyörűen felújított épületében, az Eiffel Palace-ban kapott helyet. Ahol a luxusról, ötcsillagos szolgáltatásokról szóló előadásokat hallhattunk, majd a topgasztronómia fogásait kóstolhattuk meg – egri St. Andrea borok kíséretében.

Stratégiát és áfacsökkentést javasol a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 

A magyar szállodaipar 2014-2015 I. negyedévi teljesítményéről, az ágazatban az ezredforduló óta végbement változásokról, tendenciákról és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének javaslatairól, szakmai programjáról tartott tájékoztatót Niklai Ákos a szervezet elnöke, Kovács István főtitkárral és Árvai Zoltánnal, a Hilton Budapest igazgatójával.

Ádám a nyerő 

A Magyarországi Chaine des Rotisseurs Egyesület május 15-én, pénteken rendezte meg a Jeunes Chefs Rotisseurs, Ifjúsági Szakácsversenyt 11 magyar versenyző részvételével a METRO Gasztro Akadémián. Az elismeréseket és a különdíjakat a gálavacsorával egybekötött díjkiosztó ünnepségen vehették át a fiatal szakácsok a Corinthia Hotel Budapestben.

Soha nem látott katalógus-bemutató a Green Travelnél 

Időutazás, sztárvendégek, terülj, terülj asztalkám – nagyszabású katalógus-bemutatót rendezett a hétvégén a Green Travel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!