Köln már most focilázban ég

Köln már most focilázban ég 

Kölnben játszik a magyar csapat a futball EB-n. És mi lehet ott a 90 percen túl?
Sztrájk miatt akadozik a közlekedés négy németországi repülőtéren

Sztrájk miatt akadozik a közlekedés négy németországi repülőtéren 

Akadozik a közlekedés kedden a németországi Bréma, Frankfurt, Köln és München nemzetközi repülőterén a közalkalmazottakat képviselő szakszervezet (ver.di)  figyelmeztető sztrájkja miatt.

Repülne 99 euróért Dubajba? 

Szerdán, a berlini ITB alkalmából megrendezett nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be a Lufthansa, hogy fapados leánya, a Eurowings megkezdte a jegyértékesítést hosszú távú járataira. Ezzel a Lufhansa-csoport belépett az Európából tengerentúlra repülő diszkont légitársaságok klubjába - is.

Grandiózus programok Kölnben és Stuttgartban 

Remek programokkal várja a tartalmas szórakozás és kikapcsolódás lehetőségét kereső turistákat Köln és Stuttgart városa. Németország két ékköve megannyi érdekességgel köszönti a tavaszt, amelyek között a nagy tradícióval bíró világhírű programok is újfent helyet kapnak.
Coffee break!

Coffee break! 

Coffee break!
Bővíti Berlinből induló járatai számát a Germanwings

Bővíti Berlinből induló járatai számát a Germanwings 

Egy-egy járattal bővíti a Berlin/Tegelről Köln/Bonnba és Stuttgartba induló járatai számát a Germanwings.
A város, amit látni kell

A város, amit látni kell 

Köln városának minden utcája sarkán kulturális, kulináris gyöngyszemekre bukkanhatnak az látogatók. A gasztronómiai különlegességek, a kulturális örökség megannyi darabja - köztük a városképből kiemelkedő és azt uraló dóm vagy épp a Hohenzollern híd korlátján sorakozó több száz szerelem-lakat - turisták ezreit csábítja évről évre a városba. 

Magyarország a 2013-as kölni RDA workshopon 

A német autóbuszos szakma 29. alkalommal rendezte meg az RDA Workshop-ot Kölnben, július 23-25. között. 
A Neuschwanstein-kastély a legnépszerűbb

A Neuschwanstein-kastély a legnépszerűbb 

15 ezer külföldi vendég választotta ki Németország TOP 100 látványosságát, első helyen a bajor csodakastély végzett. 

Pénteken ismét sztrájk lesz a Köln/Bonn repülőtéren 

A Verdi szakszervezet holnap, március 8-án pénteken egész napos sztrájkra szólította fel a Köln/Bonn Repülőtér biztonsági személyzetét. A légitársaság emiatt jelentős korlátozásokra számít legnagyobb központi repülőterén. Thomas Winkelmann, a Germanwings vezetőségének szóvivője csütörtökön a sztrájk azonnali befejezésére szólított fel.

Folytatódik a német repülésbiztonságiak sztrájkja 

Az észak-rajna vesztfáliai repülésbiztonsági személyzet továbbra is zajló sztrájkja miatt pénteken is járattörlésekre és csökkentett menetrendre számíthatnak az utasok. 

Fergeteges karneváli hangulat Kölnben is 

A farsangi szezon január 11-én, pontban délelőtt 11:11 órakor kezdődött Kölnben, de az igazi, „őrületes kavalkád” csak februárban hódítja meg Európa egyik leghíresebb karneváljának színhelyét.

Tel Avivba is repül jövő nyáron a Germanwings 

A 2011-es sikeres fogadtatást követően, 2012-ben is bekerül a Germanwings nyári menetrendjébe az izraeli úti cél. Köln/Bonn és Tel Aviv között 2012. március 26-tól október 27-ig közlekedik a német diszkont légitársaság.

Éjszakai fényáradatba borul Köln 

2011. július 9-én tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Rajna-menti város leglátványosabb rendezvénye, a Kölner Lichter.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére