Afrika rástartol a közép-kelet-európai piacokra

Afrika rástartol a közép-kelet-európai piacokra 

A napokban szubszaharai afrikai szolgáltatók mutatkoztak be Budapesten a hazai Afrika-specialista kiutaztatóknak. A járvány alatt különösen fontos piacok lettek számukra a közép-kelet-európai országok.

Pécsett folytatódik a MUISZ roadshow 

Pécsen folytatódik a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) roadshow-ja, a baranyai megyeszékhelyen március 10-én mutatkozik be a szakmai szervezet.
Új cégér a magyar bornak

Új cégér a magyar bornak 

Országos bor roadshow-t indított a magyar bor márkakoncepció bemutatására a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) - mondta Németh Anna, az MTÜ vezérigazgató-helyettese hétfőn Budapesten, az országos előadássorozat fővárosi állomásán.

A jelentkezési határidő hamarosan lejár 

Július 25-ig, illetve július 31-ig várja a jelentkezőket a Visegrádi Négyek szakmai körútja Oroszországba és Dél-Kelet-Ázsiába. A workshopok, prezentációk és tárgyalási lehetőségek minden, a régióban érdekelt szakmai szereplőnek hasznosak lehetnek, különösen az adott régiók beutaztatásában érdekelt utazási irodáknak.
A Baltikumban népszerűsítette a fővárost a BFTK

A Baltikumban népszerűsítette a fővárost a BFTK 

2018. május 22-24. között kerül megrendezésre a Travel Trade Roadshow Baltic a B2B Baltic.Travel PR cégszervezésében. Az egymást követően három helyszínen – Tallinn, Riga, Vilnius – megrendezésre kerülő workshopokon a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) is részt vesz, Budapestet és ezzel együtt a főváros hivatalos turisztikai városkártyáját, a Budapest Cardot is népszerűsítve. A TTR Baltic állomásain a megelőző évben Litvániában 46, Lettországban 77, Észtországban pedig 50 utazási iroda képviseltette magát buyerként. A roadshow-n a BFTK Nonprofit Kft.-t Pap Mária turisztikai divízióvezető és Dedák Angéla hálózati vezető képviseli a turisztikai divízió részéről - tudtuk meg kedden a BFTK-tól.

A Qatar Airways-szel roadshow-zik az OTP Travel 

Április 5-étől közös roadshow-t szervez az OTP Travel és a Qatar Airways, melynek során országszerte hat különböző helyszínen számolnak be mind az utazásszervező, mind a légitársaság kínálatáról, újdonságairól.
Közép-Európát imádják, de ételeinkből nem kérnek az indiai turisták

Közép-Európát imádják, de ételeinkből nem kérnek az indiai turisták 

Csoportos körutazásra, borutakra és nászútra jönnek a térségbe, de itt is a saját ételüket szeretnék fogyasztani.

Országos roadshow-ra indul az OTP Travel és az AVIAREPS 

November 23-án indul az OTP Travel és az AVIAREPS közös roadshow-ja, melynek során – többek között – számos légitársaságot és az utazásszervező 2015-16-os téli árualapját is megismerhetik a résztvevők.

Egy szelet Magyarország Indiában 

Közösen mutatják be turisztikai kínálatukat a Visegrádi négyek országai az indiai piacon decemberben.

Roadshow-n mutatta be a Chemol Travel kínálatát 

A négy várost érintő Chemol Travel roadshow nagy sikert aratott, minden helyszínen élénk érdeklődést keltettek a 2014-es ajánlatok.

Bejárta az országot a Green Travel csapata 

Országjáró Road Show keretein belül mutatta be terveit és újdonságait a Green Travel.

Oroszországi roadshow-n a V4-ek 

2013. szeptember 22-26. között a Visegrádi Országok (V4), lengyel-magyar közös szervezésű roadshow-ján vett részt a Magyar Turizmus Zrt. oroszországi külképviselet-vezetője, Fábián Sándor.

Magyarország: A kultúra és a pihenés földje 

Óriási érdeklődés mutatkozott Magyarország turisztikai kínálata iránt, a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) Arab-öböl térségét érintő roadshow-jának keretében. A 2011. november 26. és december 2. között megvalósult, négyállomásos szakmai rendezvénysorozat célja az volt, hogy elősegítse és támogassa a magyarországi utazási irodáknak és szállodáknak a térségben történő bemutatkozását, továbbá lehetőséget biztosítson a helyi döntéshozó kiutaztató irodákkal történő kapcsolat létesítésére és szolgáltatásaik személyes bemutatására. A roadshow-t megelőzően az Arab-öböl országainak turisztikai lapja, Travel Trendz már a címlapján, a „kultúra és a pihenés földjeként” harangozta be Magyarországot. Mint ismeretes, az MT Zrt. B2B piacként kezeli az Arab-öböl térségét, így ennek megfelelően ezekben az országokban elsősorban az utazásszervezők megnyerésére helyezi a hangsúlyt mind a hivatás- mind pedig a szabadidős turisztikai szegmensben - közölte a Turizmus Online-nal az MT Zrt.

Véget ért a road-road show Németországban 

A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviseletének és a PA Touristik vezetésének szervezésében, egyhetes balatoni és nyugat-magyarországi egészségturisztikai kínálatot bemutató rendezvénysorozat ért véget 2011. november 14-én Berlinben.

Országjáró körúton a Budapest Airport 

Többhetes roadshow keretein belül bejárta Magyarországot és a határon túli városokat a Budapest Airport. Az ún. catchment area, azaz a repülőtéri vonzáskörzet felkeresése minden évben kiemelt találkozókra ad lehetőséget, amelyeken repülőtér üzemeltetője, a turisztikai szakma és a légitársaságok képviselői személyesen is találkoznak.

Neckermann Road Show 

Elegáns környezetben, családias hangulatban rendezte meg partnerei számára a 2010/11 téli szezonra kiélezve Road Showját a Neckermann Pécsett, Nyíregyházán, majd Miskolcon.

Neckermann Road-Show – „Visszautazunk az időben” 

A határtalan együttműködési lehetőségeket kihasználva összefogott a magyar és az osztrák Neckermann.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!