Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
A Spoon fedélzetére új séf érkezett

A Spoon fedélzetére új séf érkezett 

Fekete Tibor személyében, akit fine bistro jellegű vacsora keretében be is mutatott a hajó üzemeltetője a média képviselőinek október 17-én, mesés panorámával övezve.
Séfváltás a tatai Platán Bisztró élén

Séfváltás a tatai Platán Bisztró élén 

Nyolc év után Futó Gergely elköszönt a csapattól, és helyét Mogyorósi Donát veszi át. A váltás módjáról, magyarázatáról, az új séffel kapcsolatos első tapasztalatokról a ház tulajdonosi körének képviselőjével, Varga Viviennel beszélgetünk.
Új Executive Chef a Kempinski konyháján

Új Executive Chef a Kempinski konyháján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest megtalálta a 15 éven át Magyarországon dolgozó, majd innen ausztriai szülőföldjére visszatérő Roland Holzer utódját Lévay Ádám személyében: ő vezeti ezentúl az ötcsillagos belvárosi ház konyháját.
Új séf a Costes Downtown konyhájának élén

Új séf a Costes Downtown konyhájának élén 

A Michelin-csillagos tophely konyháját mostantól a húsz év után külföldről hazaérkezett Molnár Márk vezeti.
Séfváltás a Párisi Udvarban

Séfváltás a Párisi Udvarban 

Lutz Lajos vezeti mostantól a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem konyháját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!