Séfváltás cikkek
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje
Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
A Spoon fedélzetére új séf érkezett
Fekete Tibor személyében, akit fine bistro jellegű vacsora keretében be is mutatott a hajó üzemeltetője a média képviselőinek október 17-én, mesés panorámával övezve.
Séfváltás a tatai Platán Bisztró élén
Nyolc év után Futó Gergely elköszönt a csapattól, és helyét Mogyorósi Donát veszi át. A váltás módjáról, magyarázatáról, az új séffel kapcsolatos első tapasztalatokról a ház tulajdonosi körének képviselőjével, Varga Viviennel beszélgetünk.
Új Executive Chef a Kempinski konyháján
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest megtalálta a 15 éven át Magyarországon dolgozó, majd innen ausztriai szülőföldjére visszatérő Roland Holzer utódját Lévay Ádám személyében: ő vezeti ezentúl az ötcsillagos belvárosi ház konyháját.
Új séf a Costes Downtown konyhájának élén
A Michelin-csillagos tophely konyháját mostantól a húsz év után külföldről hazaérkezett Molnár Márk vezeti.
Séfváltás a Párisi Udvarban
Lutz Lajos vezeti mostantól a Párisi Udvar és a Párisi Passage étterem konyháját.