Semsei rudolf cikkek
![Varjúgazda Éléskamrája pályázatot hirdet](https://turizmusonline.hu/i/b/f/f/4/7/1/8/7/7/4/6/e/6/4/9/8/b/d/c/f/varjugazda-eleskamraja-program_md.jpg)
Varjúgazda Éléskamrája pályázatot hirdet
Magyar kistermelők hazai portékáit keresi a VakVarjú étteremcsalád.
![Kedves, családias és még jól is főznek: ismét nyitva a VakVarjú Buda](https://turizmusonline.hu/i/3/3/4/8/a/b/9/a/5/a/9/5/0/e/3/7/c/d/4/c/forras-vakvarju_md.jpeg)
Kedves, családias és még jól is főznek: ismét nyitva a VakVarjú Buda
Ismét kitárta szárnyait vendégei előtt a Vakvarjú Buda.
![Fogynak a szakácsok a VakVarjú éttermekben!](https://turizmusonline.hu/i/9/e/7/5/5/3/1/6/9/0/1/a/d/a/9/a/3/2/9/8/fogynak-a-szakacsok-a-vakvarju-ettermekben_md.jpg)
Fogynak a szakácsok a VakVarjú éttermekben!
Fogyni kezdtek a szakácsok és a felszolgálók a budapesti VakVarjú éttermekben. Az étteremcsalád ügyvezető-tulajdonosa, Semsei Rudolf cégcsoportján belül hirdetett fogyókúra versenyt, amivel az egészségesebb életmódra próbálja ösztönözni a finomabbnál finomabb ételek bűvkörében élő kollégáit. A kihívás jótékony célt is szolgál, a leolvadt kilók a verseny végén Forintokká alakulnak át, amivel a cégcsoport a sérült és fogyatékkal élő embereknek a mozgás örömét átadó SUHANJ! Alapítványt támogatja.
![Szerencse, hogy nem lett informatikus: Semsei Rudolf](https://turizmusonline.hu/i/f/2/4/a/6/e/f/3/2/f/a/c/1/1/7/d/9/9/6/9/szerencse-hogy-nem-lett-informatikus-semsei-rudolf_md.jpg)
Szerencse, hogy nem lett informatikus: Semsei Rudolf
A vendéglátás sikerembere, jelene és jövője, egy folyton bővülő cégcsoport vezetője. Semsei Rudolf a Budapest Party Service Kft., a VakVarjú étteremcsalád és a Dobay Cukrászda tulajdonosa, ügyvezető igazgatója, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke,a MaReSz rendezvénygasztronómia tagozatának vezetője. Négy-gyermekes családapa, a munkája és a családja a szenvedélye, és nem mellesleg kellemes beszélgetőtárs.
![A jövendölésekkel ellentétben az éttermek jórésze átvészelte a telet](https://turizmusonline.hu/i/4/1/a/d/c/b/9/e/9/0/3/2/1/5/0/5/f/a/f/6/a-jovendolesekkel-ellentetben-az-ettermek-joresze-atveszelte-a-telet_md.jpg)
A jövendölésekkel ellentétben az éttermek jórésze átvészelte a telet
A legtöbben ugyan kénytelenek voltak árat emelni és lenyelni azt, hogy a profitjuk jelentősen csökkent, de talpon tudtak maradni, köszönhetően annak, hogy a vendégek jó része nem pártolt el tőlük - írja az euronews.com.
![Ezek ma a trendek a catering üzletágban](https://turizmusonline.hu/i/6/2/7/a/1/1/8/6/5/3/3/3/5/5/0/0/2/4/c/7/ezek-ma-a-trendek-a-catering-uzletagban_md.jpg)
Ezek ma a trendek a catering üzletágban
A rendezvénygasztronómia kihívásairól, fejlődési irányairól Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a Vakvarjú éttermek tulajdonosa beszélt részletesen az Event Touch-on.
!["A rendezvénygasztronómia régi formájában nem fog tudni újraindulni"](https://turizmusonline.hu/i/5/7/9/2/b/1/4/f/5/c/7/d/d/c/1/c/2/1/7/e/a-rendezvenygasztronomia-regi-formajaban-nem-fog-tudni-ujraindulni_md.jpg)
"A rendezvénygasztronómia régi formájában nem fog tudni újraindulni"
Semsei Rudolf, a MaReSz Catering tagozatnák vezetője és Hamvas Zoltán a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elemezte a jelent, latolgatta a jövőt.
![Bisztró életérzést kínál a Budapest Party Service](https://turizmusonline.hu/i/8/c/9/3/6/c/b/7/e/e/b/1/f/b/8/8/c/7/8/0/bisztro-eleterzest-kinal-a-budapest-party-service_md.jpg)
Bisztró életérzést kínál a Budapest Party Service
Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.