Bisztró életérzést kínál a Budapest Party Service

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.

- Mitől különleges a bisztró érzés? Könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője.

A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek.

Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu

(X)

 


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.