Bisztró életérzést kínál a Budapest Party Service

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.

- Mitől különleges a bisztró érzés? Könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője.

A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek.

Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu

(X)

 


Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.
Megújult étlappal vár az etyeki birtok

Megújult étlappal vár az etyeki birtok 

Defend Márk séf és csapata tálalásában mutatják be a friss ötletekre és szezonális alapanyagokra épülő megújult étlapot.
Zenés-táncos estek a Gundelben

Zenés-táncos estek a Gundelben 

Hagyományélesztés modern köntösben: áprilistól zenés-táncos estek a Gundelben.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.