Bisztró életérzést kínál a Budapest Party Service

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.

- Mitől különleges a bisztró érzés? Könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője.

A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek.

Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu

(X)

 


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.