Bisztró életérzést kínál a Budapest Party Service

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.

- Mitől különleges a bisztró érzés? Könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője.

A legnagyobb hangsúlyt az íz élmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva. A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek.

Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu

(X)

 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.