Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu

Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu 

A Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető.
Új, izgalmas hely Szigligeten

Új, izgalmas hely Szigligeten 

Megnyílt a Balaton-part első igazi mediterrán tapas és koktél bárja Szigligeten, a Mérce.
Tapas-túrán Badacsonyban

Tapas-túrán Badacsonyban 

Június első hétvégéjén szervezik a badacsonyi vendéglátók első közös programjukat "Tapasok éjjel-nappal" címen.
Tapasok az Iberia járatain

Tapasok az Iberia járatain 

A spanyol légitársaság is fontosnak tartja hazája gasztronómiájának megismertetését utasaival, így nyári menüjében tapasok, sonkák, gazpacho is helyet kapott.
Utazás a spanyol konyha ízvilágába

Utazás a spanyol konyha ízvilágába 

2017.06.15-én a Spanyol Turisztikai Hivatal jóvoltából belekóstolhattunk a spanyol konyha ízeibe a Tapas világnapján az El Asador de Pata étteremben. 
Szellemi kulturális örökség lehet a tapas

Szellemi kulturális örökség lehet a tapas 

Spanyolország elérkezettnek látja az időt ahhoz, hogy az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete a globális eszmei értékek elitjébe integrálja a tapasnak becézett étvágycsináló falatkákat. A The Daily Meal cikke.
A spanyol gasztronómia és design találkozása az Iparművészeti Múzeumban

A spanyol gasztronómia és design találkozása az Iparművészeti Múzeumban 

A jellegzetes spanyol gasztronómiához kapcsolódó designműtárgyakat sorakoztatja fel az Iparművészeti Múzeumban csütörtökön nyíló kiállítás - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.

Pastitsio, paella, prosciutto - kedvenc úti céljaink ínyencségei 

Idén nyáron a görög, a spanyol és az olasz tengerpart felé veszi az irányt a magyar turisták nagy része. Szerencsére ma már az utazók zöme nem csupán az adott ország természeti szépségeiben szeret gyönyörködni, hanem kipróbálja a helyi gasztronómiai finomságokat is. Az Invia ehhez szeretne hozzájárulni az alábbi összeállítással, amelyből kiderül, hogy hol milyen ételeket érdemes megkóstolni a tengerparti vakáció ideje alatt.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!