Tapas cikkek
Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu
A Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető.
Új, izgalmas hely Szigligeten
Megnyílt a Balaton-part első igazi mediterrán tapas és koktél bárja Szigligeten, a Mérce.
Tapas-túrán Badacsonyban
Június első hétvégéjén szervezik a badacsonyi vendéglátók első közös programjukat "Tapasok éjjel-nappal" címen.
Tapasok az Iberia járatain
A spanyol légitársaság is fontosnak tartja hazája gasztronómiájának megismertetését utasaival, így nyári menüjében tapasok, sonkák, gazpacho is helyet kapott.
Utazás a spanyol konyha ízvilágába
2017.06.15-én a Spanyol Turisztikai Hivatal jóvoltából belekóstolhattunk a spanyol konyha ízeibe a Tapas világnapján az El Asador de Pata étteremben.
Szellemi kulturális örökség lehet a tapas
Spanyolország elérkezettnek látja az időt ahhoz, hogy az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete a globális eszmei értékek elitjébe integrálja a tapasnak becézett étvágycsináló falatkákat. A The Daily Meal cikke.
A spanyol gasztronómia és design találkozása az Iparművészeti Múzeumban
A jellegzetes spanyol gasztronómiához kapcsolódó designműtárgyakat sorakoztatja fel az Iparművészeti Múzeumban csütörtökön nyíló kiállítás - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői adásában.
Pastitsio, paella, prosciutto - kedvenc úti céljaink ínyencségei
Idén nyáron a görög, a spanyol és az olasz tengerpart felé veszi az irányt a magyar turisták nagy része. Szerencsére ma már az utazók zöme nem csupán az adott ország természeti szépségeiben szeret gyönyörködni, hanem kipróbálja a helyi gasztronómiai finomságokat is. Az Invia ehhez szeretne hozzájárulni az alábbi összeállítással, amelyből kiderül, hogy hol milyen ételeket érdemes megkóstolni a tengerparti vakáció ideje alatt.