Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu

A Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető.

"A Kifli.hu új Delikátesz termékeivel elhozza a mediterrán életérzést vásárlóinak. Az étvágygerjesztő sós falatkák hagyománya spanyol szokás,eredete felől megoszlanak a mondák. Egyes legendák szerint X. Alfonz spanyol király kezdett esti bora mellé csipegetni, mások szerint a leleményes kocsmárosok szolgálták fel a sós kóstolókat, hogy még jobban csússzon hozzájuk az alkohol. Mit hoz házhoz mindebből az online élelmiszerüzlet?" - írja a vállalat.

 

Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője elmondta: „Nálunk a legfontosabb az, hogy vásárlóinknak minőségi időt szabadítsunk fel azáltal, hogy házhoz visszük hozzávalóikat. A legújabb Delikátesz termékek összeválogatásából könnyen és gyorsan felkészülhetnek akár egy spontán összejövetelre is.”.

A modern közösségi élmények egyik kedvelt forgatókönyve, hogy átugranak a szeretteink, és különösebben nagy előkészület nélkül eszünk, iszunk, beszélgetünk. Kinek van mindig ideje több fogásos vacsorát főzni? Néha az embernek épp csak arra van érkezése, hogy a hűtőből néhány dolgot ízlésesen a tányérra helyezzen.

A tapas titka

Szaftos, illatos, roppanós - minden legyen friss, ez a kulcs! A már bontott, vákuumcsomagolt szalámik, a sajtok, amiket megdézsmáltunk, gyakran nem alkalmasak arra, hogy felszolgáljuk őket, mert elvesztették a tapashoz elengedhetetlen frissességüket. A Kifli.hu Delikátesz termékeit, a világ bármely pontjáról is érkeztek, naponta frissen szeletelik! Ahhoz pedig, hogy ezt a prémium állapotukat megőrizzék, hűtve szállítják ki a rendelést!

Húsoktól a sajtokig

A közeljövőben a Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető, valamint zsíros, kemény cheddar és félzsíros, lágy mozarella sajtok. Egy kóstolót?

 

 

Forrás: Store Insider


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.