Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu

A Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető.

"A Kifli.hu új Delikátesz termékeivel elhozza a mediterrán életérzést vásárlóinak. Az étvágygerjesztő sós falatkák hagyománya spanyol szokás,eredete felől megoszlanak a mondák. Egyes legendák szerint X. Alfonz spanyol király kezdett esti bora mellé csipegetni, mások szerint a leleményes kocsmárosok szolgálták fel a sós kóstolókat, hogy még jobban csússzon hozzájuk az alkohol. Mit hoz házhoz mindebből az online élelmiszerüzlet?" - írja a vállalat.

 

Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője elmondta: „Nálunk a legfontosabb az, hogy vásárlóinknak minőségi időt szabadítsunk fel azáltal, hogy házhoz visszük hozzávalóikat. A legújabb Delikátesz termékek összeválogatásából könnyen és gyorsan felkészülhetnek akár egy spontán összejövetelre is.”.

A modern közösségi élmények egyik kedvelt forgatókönyve, hogy átugranak a szeretteink, és különösebben nagy előkészület nélkül eszünk, iszunk, beszélgetünk. Kinek van mindig ideje több fogásos vacsorát főzni? Néha az embernek épp csak arra van érkezése, hogy a hűtőből néhány dolgot ízlésesen a tányérra helyezzen.

A tapas titka

Szaftos, illatos, roppanós - minden legyen friss, ez a kulcs! A már bontott, vákuumcsomagolt szalámik, a sajtok, amiket megdézsmáltunk, gyakran nem alkalmasak arra, hogy felszolgáljuk őket, mert elvesztették a tapashoz elengedhetetlen frissességüket. A Kifli.hu Delikátesz termékeit, a világ bármely pontjáról is érkeztek, naponta frissen szeletelik! Ahhoz pedig, hogy ezt a prémium állapotukat megőrizzék, hűtve szállítják ki a rendelést!

Húsoktól a sajtokig

A közeljövőben a Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető, valamint zsíros, kemény cheddar és félzsíros, lágy mozarella sajtok. Egy kóstolót?

 

 

Forrás: Store Insider


Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?