Delikátesz termékekekkel újít a Kifli.hu

A Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető.

"A Kifli.hu új Delikátesz termékeivel elhozza a mediterrán életérzést vásárlóinak. Az étvágygerjesztő sós falatkák hagyománya spanyol szokás,eredete felől megoszlanak a mondák. Egyes legendák szerint X. Alfonz spanyol király kezdett esti bora mellé csipegetni, mások szerint a leleményes kocsmárosok szolgálták fel a sós kóstolókat, hogy még jobban csússzon hozzájuk az alkohol. Mit hoz házhoz mindebből az online élelmiszerüzlet?" - írja a vállalat.

 

Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője elmondta: „Nálunk a legfontosabb az, hogy vásárlóinknak minőségi időt szabadítsunk fel azáltal, hogy házhoz visszük hozzávalóikat. A legújabb Delikátesz termékek összeválogatásából könnyen és gyorsan felkészülhetnek akár egy spontán összejövetelre is.”.

A modern közösségi élmények egyik kedvelt forgatókönyve, hogy átugranak a szeretteink, és különösebben nagy előkészület nélkül eszünk, iszunk, beszélgetünk. Kinek van mindig ideje több fogásos vacsorát főzni? Néha az embernek épp csak arra van érkezése, hogy a hűtőből néhány dolgot ízlésesen a tányérra helyezzen.

A tapas titka

Szaftos, illatos, roppanós - minden legyen friss, ez a kulcs! A már bontott, vákuumcsomagolt szalámik, a sajtok, amiket megdézsmáltunk, gyakran nem alkalmasak arra, hogy felszolgáljuk őket, mert elvesztették a tapashoz elengedhetetlen frissességüket. A Kifli.hu Delikátesz termékeit, a világ bármely pontjáról is érkeztek, naponta frissen szeletelik! Ahhoz pedig, hogy ezt a prémium állapotukat megőrizzék, hűtve szállítják ki a rendelést!

Húsoktól a sajtokig

A közeljövőben a Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető, valamint zsíros, kemény cheddar és félzsíros, lágy mozarella sajtok. Egy kóstolót?

 

 

Forrás: Store Insider


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.