A belföldi járatok business utasainak sherryt kínálnak a hideg felvágottakból, kolbászokból, és a legjobb regionális sajtokból álló tapasok mellé. A hosszú távú járatok üzleti osztályán pedig megjelenik a tortilla (tojásos omlett, amit itt leginkább gazdag snack-ként szolgálnak fel), a gazpacho és a szintén paradicsom alapú salmorejo hideg levesek, utóbbi almás-mangós vagy krumplis-tonhalas salátával körítve.
A főételek között marinált csirkét, malacpofát, borjústeaket és további izgalmas hús-, illetve halételeket találni, változatos zöldségekből készült köretekkel tálalva. Az Iberia szerint itt a legérdekesebb a spenóttal, sütőtökkel, céklával készült lazac, de választható még tonhallal töltött tésztabatyu vagy pite, paradicsomsalátával.
És persze a spanyol ételek mellé spanyol borok járnak: a Rioja, Ribera del Duero és Rueda régiók butikborászatainak kézműves tételeiből állították össze a kínálatot.