Igazi népünnepély volt az atlétikai vb zárása

Igazi népünnepély volt az atlétikai vb zárása 

A Hősök futásán 70 országból összesen 6000 versenyző vett részt, köztük egy igazi sportlegenda, az olimpiai, világ- és többszörös Európa-bajnok Rosa Mota is.
Bezárt a Nudli, helyette nyitva az Izakaya

Bezárt a Nudli, helyette nyitva az Izakaya 

Egy új hely, ahol a fúzió nem konfúzió: alapvetően turistákkal számol a lazulós ázsiai bistro & bar, a pesti Október 6. utcában.  
Kedvezményekkel zár a Bihar Termálliget

Kedvezményekkel zár a Bihar Termálliget 

Akciós belépőjegyekkel várja a berettyóújfalui Bihar Termálliget a nyár utolsó hétvégéjén a strandolni vágyókat.
Bár magas az átoltottság, mégis zár Nyugat-Európa

Bár magas az átoltottság, mégis zár Nyugat-Európa 

Járványügyi korlátozásokat jelentett be Belgium, Hollandia, Spanyolország és Portugália.
Zárás alatt nyitva: a tatai Öreg-tó partján

Zárás alatt nyitva: a tatai Öreg-tó partján 

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.  Most a  a tó partján található Platán Tata mindennapjait ismerhetjük meg a ház vezetője, Varga Vivien segítségével.  
Zárás alatt nyitva: jelentés egy buborékhotelből

Zárás alatt nyitva: jelentés egy buborékhotelből 

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég. Körképünk következő állomása az osztrák határ közvetlen közelében található, négy csillag besorolású Hotel Sopron, amely jelenleg buborékhotelként üzemel.
Zárás alatt nyitva: Miskolctapolcán

Zárás alatt nyitva: Miskolctapolcán 

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég. Miskolctapolca esetén szóba került, a közelgő húsvét kapcsán, egy valós újranyitási tervről szóló latolgatás.
Zárás alatt nyitva: a Nyugatinál

Zárás alatt nyitva: a Nyugatinál 

Sorozatunkban azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég. Körképünk következő helyszíne egy igazán elegáns, misztikusan különleges hely, a Mystery Hotel Budapest.
Zárás alatt nyitva

Zárás alatt nyitva 

Új sorozatot indítunk. Azokba a házakba engednek az ott lévők bepillantást, ahová ma is érkezhet, ahol most is megszállhat a vendég.
Ausztria nyit is, meg nem is

Ausztria nyit is, meg nem is 

Fokozatos és területileg eltérő nyitási megoldások az osztrák turizmusban. Voralberg-ben már nyithatnak a vendéglátóhelyek.

A portugálok sem utazhatnak sehová 

Korlátozzák a portugálok utazásait a következő két hétben.

Pro és kontra vendéglátóhely újranyitás témában 

A hétórai boltzár és a nyolc óra utáni kijárási korlátozás kitolását, illetve a vendéglátóhelyek részleges nyitását szorgalmazzák többen is. Sokan azonban, érvekkel alátámasztva, ellenzik.

Cseh zárlat 

Újra megszigorítják az óvintézkedéseket Csehországban. De a bezárt éttermek, szállodák százszázalékos kártérítést kapnak az államtól.

Csütörtöktől bezárnak az angolok 

Négy hétre csaknem teljes zárlat lép életbe Angliában. Az éttermek, pubok, bárok is bezárnak.

Villámgyors kormányrendelet-módosítás a szállodák érdekében 

Az éttermek bezárására vonatkozó kormányrendelet módosítása már folyamatban van, mely szerint a szállodák esetében az előre megrendelt félpanziós csomagokban lévő vacsorákat továbbra is biztosíthatják az éttermükben a hotelek - tájékoztatott az MSZÉSZ.

Szeptember elején ideiglenesen bezár az Iparművészeti Múzeum 

Szeptember 3-án zár az átfogó rekonstrukció előtt álló Iparművészeti Múzeum (IMM), amely a következő hetekben számos programmal búcsúzik időlegesen a látogatóktól. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!