Ahol Árvai Zoltán igazgatásával üzemel a ház, immár egy éve. Igaz, pont az idő tájt vette át a vezetést, amikor a tavalyi első hullám idején zárni kellett a korlátozások értelmében, azonban július 1-én nyithattak ki ismét. Azóta a Podmaniczky utcában lévő, gyönyörűen rendbe hozott és varázslatos módon berendezett szálláshelyre folyamatosan érkezhet vendég.
- A nyár összességében jó volt a lehetőségekhez mérten: a nyári hónapokat 20-30 százalékos átlagtöltöttséggel zártuk, ami nagyot lendített a forgalmunkon, az a tetőteraszrész. Ahol majd' minden nap élő D.J. zene szólt, tematikus programokkal vártuk a közönséget, és a tavaly június 1-ei nyitást követően idén az a terv, hogy amint lehet, ismét fogadhassunk a szabad térben fent, vendégeket.
Tavaly március óta a staff területén nem sok változás történt. Köszönhető ez a tulajdonosi kör ember- valamint épületorientált szemléletének. Persze voltak sajnos, akiktől el kellett búcsúznunk, másoknak egyszerűsített foglalkoztatásra váltottunk át - ez csökkentett munkakerettel és fizetéssel járt -, azonban a törzsgárdát sikerült ily módon megtartanunk. A tavaly nyári nyitástól kezdve pedig, a töltöttség mértékének megfelelően, próbáltuk visszapótolni a biztonságos üzemeltetéshez szükséges személyzetet.
Jelenleg bizonyos emeleteket, bizonyos szobatípusokat kínálunk a vendégeinknek, működik az F & B, a recepció és a műszakis kollégák is dolgoznak a házban. Az éttermünknél próbálkozunk a kiszállítással is, mit mondjak, nem túl nagy sikerrel. Ha az emberek ételrendelésre rendezkednek be, nem egy szálloda éttermi kínálata jut elsőként eszükbe.
Most, amikor gyakorlatilag visszazuhantunk a tavaly tavaszi állapotba a lezárások, tiltások terén, tudomásul kell vennünk, hogy alig van Budapesten üzleti utazó, szinte csak mutatóba van egyéb - pl. sport - rendezvény. Ezt a holt időt megpróbáljuk arra fordítani az értékesítési kollégákkal, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg az alig két éves múlttal, ám korábban hihetetlen érdekes történettel rendelkező szálláshelyet Pest egyik frekventált helyén.
Terveink közül a közeljövőben remélhetőleg megvalósul a tetőteraszunkra álmodott fejlesztés. Egy fix grillpultot szeretnénk nyitásra annak érdekében, hogy ne csak bőséges italkínálat, hanem mellé finom, faszénen, vagy grillen sütött ételekből is válogathasson a vendég.
Forrás: Turizmus Online