A Zwack Unicum árbevétele 32 százalékkal nőtt

A Zwack Unicum árbevétele 32 százalékkal nőtt 

A Zwack Unicum Nyrt. bruttó árbevétele 14,1 milliárd forintot tett ki a 2021-2022-es üzleti év első fél évében, amely 32 százalékkal haladja meg az előző üzleti év azonos időszakáét - tette közzé a tőzsdén jegyzett vállalat a BÉT-en.
Újraértelmezett szabadság

Újraértelmezett szabadság 

Illatos fűszernövények és a szabadság érzése ihlették az Unicum pályázatának nyertes installációját. A jótékonysági akcióval a hátrányos helyzetbe került zeneipari dolgozókon segít a Zwack.
Jól megy a Zwack-nak

Jól megy a Zwack-nak 

Jelentősen növelte értékesítéseit üzleti éve első negyedévében.
Limitált szériás focipalack a Zwack-tól

Limitált szériás focipalack a Zwack-tól 

„Hajrá Magyarok!” feliratú, limitált szériájú focipalackkal jelentkezik az idei nyári foci történések miatt a Zwack Unicum. 

Újra látogatható az Unicum Ház 

Május 25-én ismét kinyit az Unicum Ház. A Zwack múzeuma a pandémia alatti időt fejlesztésekre fordította.
Zwack: visszaesés

Zwack: visszaesés 

A Zwack Unicum Nyrt. bruttó árbevétele 20,4 milliárd forint volt a 2020-2021-es üzleti évének első háromnegyed évben, ami 9,5 százalékos csökkenés az egy évvel korábbihoz képest, közölte a vállalat.
Élményvacsorákat indít a magyar brandy

Élményvacsorákat indít a magyar brandy 

A brandy-ről sokunknak egy hatalmas bőrfotelben üldögélő, a kandalló mellett csendben szivarozó és öblös pohárból az italt kortyolgató idősebb úriember jut eszünkbe, valahonnan a múlt századból.
A magyar történelem az Unicum új reklámfilmjében

A magyar történelem az Unicum új reklámfilmjében 

Ostoros hadtest, több méteres vizák, az épülő Parlament és Hajós Alfréd egy filmben. A Zwack Unicum új reklámfilmje Magyarország elmúlt 225 évének kiemelkedő hősi pillanatait idézi meg a Zwack család és az Unicum történetével párhuzamba állítva – derült ki a mai zártkörű filmbemutatón, melyen az alkotók és a Zwack család tagjai is részt vettek. 

1,4 milliárd a Zwack adózott eredménye 

A Zwack Unicum Nyrt. 1,444 milliárd forint adózott eredményt ért el az elmúlt üzleti évében, ez 250 millió forinttal, mintegy 15 százalékkal kevesebb a megelőző üzleti évben elért 1,696 milliárd forint adózás utáni nyereségnél.

Csökkent a Zwack Unicum nyeresége 

A Zwack Unicum Nyrt. 2012-2013-as üzleti évének első fél évében 611 millió forint adózás utáni nyereséget ért el, amely 31,7 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál, ugyanakkor kissé magasabb a tervezettnél - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett gyorsjelentésében.

Elhunyt Zwack Péter 

Elhunyt Zwack Péter, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának tiszteletbeli elnöke; a neves üzletembert, volt országgyűlési képviselőt, korábbi washingtoni nagykövetet 85 éves korában vasárnap Olaszországban érte a halál - tájékoztatta a Zwack Unicum Nyrt. vasárnap este az MTI-t.

Pálinkatúrán Kecskeméten 

Ha lassan is, de egyre büszkébbek vagyunk nemzeti szeszünkre, a pálinkára. Erre minden okunk megvan, hiszen amint azt Gulyás Csaba italszakértőtől egy kecskeméti üzemlátogatáson megtudtuk, a XIV. században, Károly Róbert uralkodása idején már bizonyosan főztek őseink Magyarországon gyümölcspárlatot.

Csökkenő Zwack-profit és árbevétel 

A Zwack Unicum Nyrt. 720 millió forint adózott eredményt ért el üzleti évének első felében, ami 35,7 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál – a közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett gyorsjelentésében. Az elmúlt évben a Zwack részvény legalacsonyabb árfolyama a BÉT-en 14.300 forint, a legmagasabb 19200 forint volt, a papír 16200 forinton zárt csütörtökön.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!