Limitált szériás focipalack a Zwack-tól

„Hajrá Magyarok!” feliratú, limitált szériájú focipalackkal jelentkezik az idei nyári foci történések miatt a Zwack Unicum. 

A 0,5 vagy 1 literes limitált széria a klasszikus Unicumot rejti, de a csomagolása egyedi: az Unicum focipalackot egy speciális nemzetiszín fóliával borították be, a gyártás a Zwack Dunaharaszti gyárában készült.
 
 
A 2021-es focipalack látványosan hangol az idei EB-re, de megidézi az elmúlt tíz évben jeles alkalmakra készült korábbi palackokat is. Az Unicum már hagyományt teremtve, az elmúlt 10 évben, 2010 óta kétévente jelentkezik sport- és futball tematikájú limitált szériákkal: a cég kiemelten büszke a 2016-os Puskás Palackra, melyet Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készített a gyár. A mostani „Hajrá Magyarok!” focipalack nem csak az újranyitás és az együtt szurkolás megünneplésére hív, hanem a magyar válogatottnak az Európa-bajnokságon való részvételét és leendő sikereit is éljenzi.
 
A cég igazgatóságának elnöke, Zwack Sándor híres futballrajongó. Elsősorban a magyar, de az olasz válogatottnak is szurkol. „Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya, régi barátom, sokat beszélgetünk fociról. Büszkék vagyunk a magyar válogatott sikereire, ezért szerettük volna ezzel a limitált palackkal megünnepelni a csapatot, és azt, hogy több mint egy év után újra van lehetőségünk élőben megosztani egymással a szurkolás örömét és izgalmát” – mondta Zwack Sándor.

Forrás: Store Insider / Zwack


Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.
Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták

Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták 

A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesztett ki a Varga Pincészet Kft. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) konzorciuma. 
Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról

Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról 

A fiatalabb felnőttek számára a borfogyasztás már nem csupán hagyomány vagy gasztronómiai kiegészítő, hanem értékválasztás is.
Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market

Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market 

A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag a fővárosban, hanem az egyik legnagyobb ginfesztivál főszereplője is.
Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot!

Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot! 

A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista sajt fogyasztásának ösztönzésére.
Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.