hirdetés

Taroltak a pestiek a portásversenyen

Young Talent elnevezéssel országos Gunst András  portásversenyt tartottak november 8-án, csütörtökön az aranykulcsosok, az MSZÉSZ égisze alatt.

hirdetés

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületével együttműködve 2018. november 8-án immár ötödik alkalommal rendezte meg a fiatal tehetségek országos versenyét – igazodva a korszerű követelményekhez és vendégelvárásokhoz - „Young Talent” Országos Gunst András Portásverseny Front Desk Success Challange 2018 címmel.

A versenyre összesen 55 versenyző, ebből 9 vidéki kolléga küldte be a jelentkezését. Az indulók közül 20 fő jutott az elődöntőbe, ahonnan 4 fő került a döntőbe. A rendezvénynek újból a Budapest Hilton szálloda adott otthont, magas színvonalon, méltó környezetet nyújtva.

A vetélkedő célja, hogy felhívják a figyelmet a szakmai tudás, a jó minőségű szolgáltatás fontosságára, a szállodás szakma, azon belül a portások, recepciósok tevékenységének jelentőségére, továbbá, hogy lehetőséget nyújtsanak a fiatal szakembereknek szakmai jártasságuk, képességeik, készségeik bemutatására, s ezáltal szakértelmük megmérettetésére.

A zsűri munkájában dr. Niklai Ákos zsűrielnök mellett részt vett Szabó Áron,az MTÜ szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgatója, Jo Gowie a The Three Corners Hotels & Resorts fejlesztési igazgatója valamint Takács Tamás és Molnár-Fritsch Lóránt a Magyar Aranykulcs Egyesület képviseletében.

A legjobb teljesítményt nyújtó szakemberek a versenyen szerzett szakmai tapasztalatok mellett az alábbi értékes díjakat is magukkal vihették:

a verseny győztese Molnár Bence (Hotel Palazzo Zichy)  díj: Accent Hotels (2 fő 3 éjszaka) és a Costes Downtown 2 fős vacsora meghívása -

II. helyezett Halász Andrea (Buddha Bar Hotel) díj: Danubius Hotels (2 fő 3 éjszaka) és a Kollázs Étterem 2 fős brunch meghívása

 III. helyezett Fabula Balázs (Gresham Four Seasons) díj: Hunguest Hotels (2 fő 3 éjszakára) és a Baraka Étterem 2 fős vacsora meghívása

fotó: Bódi Ágnes

A legjobb írásbeli eredményért Szurma Nikolett (Park Inn by Radisson Zalakaros) az Ibis Hotel Győr (2 fő 3 éjszaka) különdíjat, a legjobb vidéki versenyző Pósa Attila (Famulus Business Hotel Győr) pedig a Dunarama által felajánlott 50 perces luxus sétahajózás (10 főre) különdíját kapta.

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk