hirdetés
hirdetés

Elképesztő baleset a kifutón: egy landoló repülő motorossal ütközött

Motorkerékpárral ütközött a TAP Air Portugal Lisszabonból Guinea fővárosába érkező Airbusa, két ember életét veszítette, a repülőgép hajtóműve megsérült, számol be a nem mindennapi balesetről az airPortal.hu szakmai site.

 

hirdetés

Mint írják, a TAP Air Portugal TP 1492 számú járatát teljesítő, CS-TVI lajstromjelű, Airbus A320neo típusú repülőgép éppen Lisszabonból érkezett Conakry repülőterére.

A pilóták helyi idő szerint nem sokkal éjfél előtt, vagyis sötétben hajtották végre a leszállást a guineai főváros légikikötőjének 24-es jelű futópályáján.

Depositphotos
Depositphotos
 

A földet érést követő fékezéskor azonban a repülőgép jobb oldali hajtóműve egy motorkerékpárral ütközött, amely tisztázatlan körülmények között keresztezte a futópályát.

A repülőtér hivatalosan is megerősítette, hogy a motoron utazó két ember életét veszítette az ütközés következtében. A járművet vezető személy a reptér biztonsági őre volt, akinek feladata a terület őrzése volt.

A teljes hír megtalálható: ITT

 

 

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk