hirdetés
hirdetés

Elrepült a WIZZ 2,5 milliomodik utasa Debrecenből

2012-ben szállt fel az ultrafapados légitársaság első, London-Lutonba tartó járata a debreceni légikikötőből, majd 2015-ben a debreceni bázisát is megnyitotta a légitársaság. A régióból elérhetővé vált többek között Brüsszel, Burgasz, Eindhoven, Korfu, Lárnaka, London-Luton, Palma de Mallorca, Párizs és Tel-Aviv is az utóbbi tíz év során.

hirdetés

Mint jelezték, erős idei első félévet és nyarat zárt a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, amelyben nagy szerepet játszottak a légitársaság júniusban induló szezonális és charter járatai. A légitársaságr az idei csúcsszezonban három nyaralójáratot üzemeltetett a városból: a törökországi Antalyába, a görögországi Korfura és a bulgáriai Burgaszba. A nyaralójáratok közül Korfura heti egy járatot indítottak Debrecenből, míg Antalyába kettőt, Burgaszba pedig hármat. A nyári időszakban szintén kiemelkedően népszerűek voltak az izraeli Tel-Avivba és a ciprusi Lárnakára repülő járatok is, amelyek egész évben közlekednek.

 

„A repülőtéren megvalósuló fejlesztések célja, hogy a jövőben a Debrecenből üzemelő légitársaságok, valamint az innen induló és ide érkező utasok számára növelni tudjuk szolgáltatásaink színvonalát, melyben az infrastruktúra jelentős szerepet játszik”, mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

„Mindkét fél számára ösztönző az együttműködés, és motiváltak vagyunk, hogy többféle úti célt biztosítsunk elérhető áron nem csak Budapestről, de Debrecenből is az utasaink számára”, mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

(forrás: Wizz Air / Red Lemon)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk