hirdetés
hirdetés

Így találhatja meg a hibásan árazott repülőjegyeket

A légitársaságok gyakran követnek el hibákat a repülőjegy árazásakor emberi mulasztás vagy rendszerzavar miatt, így a valódi árnál jóval olcsóbban lehet megvenni azokat.

hirdetés

Több weboldal is létezik, amely az ilyen jegyek felkutatására specializálódott: például a Jack’s Flight Club, amely hírlevélben és mobilalkalmazáson keresztül is értesíti az utazókat az új ajánlatokról, és a légitársaság foglalási oldalára irányítja őket.

depositphotos.com
depositphotos.com

A szolgáltatás keretében a Belgium, Dánia, Németország, Írország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Norvégia, Svédország és az Egyesült Királyság reptereiről, valamint az Egyesült Államokon belül a Bostonból, Chicagóból, New Yorkból, Philadelphiából és Washingtonból induló olcsó járatokról lehet értesülni.

A Secret Flying szintén olcsó és hibásan árazott jegyeket listáz a világ minden tájáról, ha pedig konkrét útvonalakra vagyunk kíváncsiak, akkor beállíthatjuk az értesítést a Skyscanneren vagy a Google Flights-on is.

Fontos tudni, hogy a hibás árakat általában gyorsan kijavítják vagy hamar elkelnek az így kínált jegyek, így gyorsan kell cselekednie annak, aki olcsó repülőjegyre szeretne szert tenni.

Tovább olvasok >>

(forrás: Roadster)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk