hirdetés
hirdetés

Jön a Wizz Air Air Debrecen Airport Run

Szeptember 25-én, vasárnap ötödik alkalommal rendezi meg Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt, amelynek ezúttal is a különleges reptéri helyszín ad otthont. 

hirdetés

A sporthelyszínné változó kifutópályán a nevezők öt különböző távon (2,5 km, 5 km és 10 km egyéni, 2,5 km családi és 4x2,5 km váltó) mérettethetik meg magukat. Az esélyegyenlőség jegyében a program kiegészül egy 1 kilométeres „Szimpátia futammal” is, melyre a szervezők fogyatékossággal élők nevezését is várják.

 

„A Wizz Air diszkont légitársaságként elkötelezett a mozgás, a mobilitás és a megfizethető kikapcsolódás iránt, így örömünkre szolgál, hogy támogathatunk egy olyan versenyt, amely népszerűsíti a futást és az egészséges életmódot. A szponzorálás továbbá hangsúlyozza elköteleződésünket Debrecen városa iránt is”, mondta Trubek Zsuzsa, a légitársaság szóvivője.

A futóversenyek mellett táncos és autós produkciókkal, valamint a Magyar Honvédség és Bessenyei Péter műrepülő világbajnok légi bemutatójával készülnek a szervezők, miközben az érdeklődők megnézhetik a Wizz Air Airbus A320-as típusú repülőgépének le- és felszállását is.

 

(forrás: Red Lemon Média)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk