hirdetés
hirdetés

Júliustól Dubaj is nyitva

Szigorú biztonsági intézkedések mellett Dubaj újranyitja kapuit a nemzetközi utazóközönség előtt július 7-től.

hirdetés

A nyitási előkészületekkel egyidőben az Emirates június 20. és július 15. között további 10 célállomással bővíti járatkínálatát, így már 40 desztináció elérhető a világ legnagyobb légitársaságával.

Július 7-től az Egyesült Arab Emirátusok polgárai és lakosai mellett már turisták is látogathatják az arab nagyvárost. Így Dubaj hamarosan nem csak a szabadidős és üzleti utazások célállomása lesz, hanem rövid időn belül már 40 desztináció lesz újra elérhető a Dubaji Nemzetközi Repülőtérről.

A légitársaság olyan átfogó intézkedéseket vezetett be mind utasai, mind alkalmazottai biztonságának érdekében, amelyek az utazás minden szakaszát lefedik, földön és levegőben egyaránt.

Ingyenes higiéniai alapcsomag mindenkinek

Az intézkedések egyik legfőbb eleme az ingyenes higiéniai alapcsomagok biztosítása minden utas számára, amely tartalmazza a maszkot, a kézfertőtlenítőt, valamint az antibakteriális törlőkendőt is. Az Emirates bízik abban, hogy az intézkedések nyomán enyhíteni tudják a fertőzésveszélyt, és reméli, hogy számos nagyváros hamarosan követni fogja Dubaj példáját, és felülvizsgálják a nemzetközi utazókra vonatkozó beutazási korlátozásokat.

Bizakodás, járatbővítés

A légitársaság vezetői szerint az elkövetkező időszak sok szempontból kihívást jelent majd a légiközlekedési iparág szereplőinek, ám az elmúlt hetekben pozitív tendencia mutatkozott a légitársaság forgalmának növekedésében, így bizakodóak, és készek az utasok teljes körű kiszolgálására.

Az Emirates 40 úti célra bővítette járatkínálatát, így biztosítva az utasok számára a biztonságos hazatérést és a létfontosságú utazásokat. Az utazók dubaji összeköttetéssel a Közel-Kelet, Európa, Amerika, valamint az ázsiai-csendes-óceáni régió országai között utazhatnak, amennyiben megfelelnek a rendeltetési ország utazási és bevándorlási feltételeinek.

Júliusban a légitársaság a következő úti célokra indítja újra járatait: London (Heathrow), Manchester, Frankfurt, Párizs, Zürich, Madrid, Amszterdam, Koppenhága, Dublin, New York (JFK), Torontó, Kuala Lumpur, Szingapúr és Hong Kong. Ezek mellett az alábbi desztinációkon bővíti járatai számát: Colombo, Sialkot, Isztanbul (június 25-től); Auckland, Bejrút, Brüsszel, Hanoi és Ho Si Minh Város (július 1-től); illetve Barcelona és Washington (július 15-től).

Utazási korlátozások? Vannak

Azonban az utazási korlátozások továbbra is érvényben vannak. Így az utazás csak akkor lehetséges, ha az utazó megfelel a célország jogosultsági és belépési kritériumainak.

Minden további információ: itt. 

(forrás: Flow pr)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk