hirdetés
hirdetés

Az Aviarepsnél a Marriott és az Air Transat

Az Aviareps magyarországi képviselete bejelentette, hogy két új céggel bővült portfoliójuk: a Marriott és a kanadai Air Transat is hozzájuk került.

hirdetés

A világ egyik legnagyobb szállodaláncának, a Marriott Internationalnek a képviseletét 2015 januárjától látja el az Aviareps Magyarországon és számos balkáni országban. A Marriotthoz 18 márkanév tartozik, melyek egymástól jelentősen eltérnek stílusban és kategóriában.

Az Aviareps új munkatársa, Berkes Dorka sales manager feladata lesz, hogy megismertesse vagy tovább fejlessze, továbbá segítse az utazási irodák munkáját a Marriott-csoporthoz tartozó külföldi szálláshelyek csoportos és egyéni foglalásával.

Elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. és This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Az Air Transat is az Aviarepsnél

2015 januárjától egy új légitársaság képviseletét is ellátja az Aviareps, mégpedig az Air Transatét, mely Kanada egyik vezető légitársasága.

Az Air Transat (TS) menetrendszerű heti járatot indít 2015. június 17-től a Torontó – Montreál – Budapest útvonalon. A légitársaság Airbus A330-200 típusú széles törzsű gépe szerdánként indul Kanadából és csütörtökönként indul vissza Budapestről Torontóba, rövid közbülső megállóval Montreálban.

Forrás: airtransat.com
Forrás: airtransat.com

Tóth Attila, az Aviareps magyarországi képviseletvezetője kérdésünkre elmondta, hogy az Aviareps a klasszikus GSA-feladatokat fogja ellátni az Air Transat esetében is: az értékesítéssel, a marketinggel és a helpdeskkel foglalkoznak majd. A Budapestre tartó járat Torontóból indul, majd egy rövid montreáli tartózkodás után folytatja útját Budapest felé. A járatra mindkét kanadai városban fel lehet szállni, Budapestről indulva pedig eldönthetjük, hogy Montreálig vagy Torontóig vesszük meg a jegyet. A járatokon már vannak budapesti foglalások, és az utazási irodák is foglalhatják azt a GDS-ből. Tóth Attila hozzátette, várható, hogy a szomszédos országokból – például Szlovákiából, Romániából és Szerbiából – is jönni fognak utasok a Liszt Ferenc repülőtérre, hogy Budapestről repülhessenek Kanadába.

Az Air Transat tulajdonosa és üzemeltetője egyébként egy montreali székhelyű nemzetközi tour operátor, a Transat A.T., amely számos irodával rendelkezik világszerte. A képviseletvezető elmondta, hogy az utazásszervező egyértelműen látja az utazási igényeket, ezért döntött a Torontó – Montreal – Budapest járat elindítása mellett.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai