hirdetés

Elképesztő mennyiségű eladó szálláshely Zala megyében

Panziókat, több csillagos wellness házakat, többféle vendéglátására és szállásra alkalmas ingatlant hirdetnek most, szezonindulásra a Zala megyei ingatlanpiacon: Vonyarcvashegytől Zalakarosig.

hirdetés

Ha valaki befektetni szeretne - ez most a legalkalmasabb idő a vásárlásra. Ugyanis egyre többen szeretnének az eladói oldalról megszabadulni vendégváróhelyüktől.

Ez a cserszegtomaji szálloda is eladósorba került
Ez a cserszegtomaji szálloda is eladósorba került
 

Az ok mindenütt ugyanaz: a két év kényszerű bezártság után most jött a durva mértékű infláció, a mindenütt érezhető munkaerőhiány, az energia- és alapanyaggondok - ezért sokan úgy döntöttek, meghirdetik házukat eladásra.

Részletek: ITT

(forrás: zeol.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk