hirdetés
hirdetés

Így száll be Miskolc a Pokémon-őrületbe

Miskolc turisztikai szervezete azokat is a város felfedezésére csábítja, akik a legújabb játékőrület szerelmesei.

hirdetés

Miközben az okostelefonjukon sokan csak arra koncentrálnak, hogy begyűjtsék ezeket a figurákat, nem is néznek szét. Pedig a virtuális világ mögött ott a valóságos, a maga szépségeivel - olvasható a miskolci TDM közleményében. A város számos helyén, közterületen és szolgáltatóknál is elérhetők ingyenes wifi-pontok, illetve nagyon sok látnivaló pokestop is. Ezeknek a felfedezésére is ösztönöz az a nyereményjáték, amely miskolci látnivalók, emblematikus helyszínek lefotózására is bátorít, abban a reményben, hogy ezek a helyek nemcsak a készülékekben, hanem a valós emlékezetben is megőrződnek.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk