hirdetés
hirdetés

Sikeresen zárult a II. Természetjáró Fesztivál

Próbára tette ugyan a négy és félezer regisztrált fesztivállátogatót az időjárás, de nem szegte kedvüket sem a túrázáshoz, sem az esti bulihoz: a hétvégi esőkben felázott erdei utakon minden túra rendben elindult és az esti koncerteken is fergeteges bulit csaptak a természetjárók a Dunakanyarban a közelmúltban lezajlott három napos fesztiválon.

hirdetés

A V4-es turistatalálkozóval egybekötött II. Természetjáró Fesztivál célja elsősorban a természetjáró-közösség építése volt, az összegyűlt és mindhárom napot a Csattogó-völgyben töltő kétezer bakancsos, kerékpáros és kenus természetjáró összesen 40 féle túrán, 6 indító-helyszínen élvezhette a hol későnyári, hol koraőszi verőfényes napsütést és áztató esőt – egyszerre.

A szervező Magyar Természetjáró Szövetség elégedetten zárta a völgy kapuit vasárnap este. Mind a résztvevők, mind a szakmai partnerek érdeklődő, motivált, 30-35 év körüli jellemzően kisgyermekes családokkal vagy fiatal baráti társasággal érkező túrázókkal találkozhattak és tölthettek együtt felejthetetlen napokat a Börzsöny ismert és ismeretlen erdeiben. A fesztivál résztvevői megismerkedhettek és hasznos információkat kaphattak számos környezetvédelemmel, környezeti neveléssel foglalkozó szervezet standjain a Kismaros és Verőce között húzódó Csattogó-völgyben.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai