hirdetés

Szavazásra buzdít a szállodaszövetség

Az Év Fiatal Szállodása cím elnyerésére rekord mennyiségű pályázat érkezett, szakmai Közönségdíj odaítéléshez most az Ön szavazata is számít.

hirdetés

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-ben megújult külsővel és tartalommal hirdette meg az Év Fiatal Szállodása pályázatot, amelyre 26 tehetséges szakember jelentkezett, fantasztikus bemutatkozó videókkal.

Az MSZÉSZ most bemutatja mindazt a 26 fiatal szakembert, akik elküldték jelentkezésüket az Év Fiatal Szállodása 2021 pályázatra.

A pályázat győztesét 3 tagú zsűri választja ki, azonban az MSZÉSZ szeretné felmérni a szakma véleményét is: a szakmai Közönségdíj odaítéléséhez az Ön szavazatára is számítanak, amit ezen az oldalon adhat le: www.fiatalszallodas.hu/szavazas

Támogassa a számára legmeggyőzőbb kollégát egy szavazattal, és akár közösségi média megosztással is!

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

A csillagos eget verdesik a Balatonnál a vendéglátásban dolgozók bérei, mégsem jelentkeznek elegen a meghirdetett állásokra. Ön mit tapasztal e téren?

Partnerünk