hirdetés
hirdetés

Szeptemberben bezár a Dagály fürdő

Az MNV Zrt. és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. hamarosan aláírásra kerülő megállapodása értelmében a Dagály fürdő, illetve a fürdő előtt található Béke kút 2016. szeptember 18-ig tart nyitva.

hirdetés

A Társaság Ügyfélszolgálata 2016. augusztus 22-től új helyen, a III. kerület Bécsi u. 126-128. szám alatt található Kiscelli Irodaházban várja ezentúl a kedves vendégeket - olvasható a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. közleményében.

Az Ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje változatlan: hétfőtől - csütörtökig 9:00 – 12:00 óra, illetve 12.30-15.30 óra, míg pénteken 9:00 -13:00 óra között.

2016. augusztus 29-től a Társaság vezetősége és központi irodája a III. kerület Szőlő utca 38-40. szám alatt található új telephelyére költözik át. A telefonos és e-mailes elérhetőségek változatlanok maradnak.

Ahogy arról tavaly a Turizmus Online-on is beszámoltunk, a Budapesti Közlekedési Vállalat 52 milliárd forintos adósságátvállalása fejében állami tulajdonba került a Dagály strand, mely a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszínéül fog szolgálni.

Az uszodaközpont, a kapcsolódó közlekedésfejlesztések, útépítés, árvízvédelmi gátépítés, gyalogos sétány és rakparti út építése két év alatt készül el. A vb-re 2017. július 12. és 28. között kerül sor.

Forrás: Dagály fürdő
Forrás: Dagály fürdő

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk