hirdetés

Új értékesítési- és marketingvezető a Kempinskinél

Dénes Judit lett a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új értékesítési- és marketingigazgatója. 

hirdetés

Schmidt Alexandra távozásával - aki anyai örömök elé néz -, 2020. szeptember 1-jétől Dénes Judit vette át a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési- és marketingigazgatói pozícióját.

Judit 2000-ben management gyakornokként kezdte karrierjét a pekingi Kempinski Lufthansa Központban. 2002-ben csatlakozott a Kempinski Hotel Corvinushoz konferencia- és bankett értékesítési koordinátorként. Az évek során folyamatosan flépett fel a ranglétrán, mind a corporate sales, mind a csoportos értékesítés területén szerzett tapasztalatokat. Szülési szabadsága után egy ideig marketingmenedzserként erősítette a csapatot, nevéhez fűződik a szálloda catering szolgáltatásának, a The Kitchen Caters brandnek az elindítása. Az utolsó két évben értékesítési igazgatói pozíciót töltött be a proaktív értékesítési csapat élén.

Az új értékesítési és marketing menedzsernek - akinek erőssége a helyi és nemzetközi ügyfélkör, valamint a globális piaci trendek ismerete -, a vezetőség fontos szerepet szán azon a téren, hogy a jelenlegi megváltozott üzleti környezetben új értékesítési stratégiákat dolgozzon ki, és megőrizze a szálloda piaci részesedésének arányát.

Elérhetőségei:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , +36 20 474 5073

(forrás: Kempinski / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai