Itt az év Green Collection Szállodája

Itt az év Green Collection Szállodája 

Ez az ötcsillagos pesti belvárosi hotel nyerte el „Az Év Green Collection Szállodája” címet Japánban.
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest  a Forbes Travel Guide értékelési listáján

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide értékelési listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest immár nyolcadik alkalommal szerepel az FTG értékelési rendszerében és ismét a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta.
A budapesti Kempinski rangos fenntarthatósági elismerést kapott

A budapesti Kempinski rangos fenntarthatósági elismerést kapott 

A szálloda nemrégiben elnyerte az EarthCheck ezüst fokozatú minősítését.
Álomszép a Kempinski Hotel Corvinus Budapest megújult wellness részlege

Álomszép a Kempinski Hotel Corvinus Budapest megújult wellness részlege 

Új dizájnt kapott a Kempinski The Spa, ezzel egyidőben a spa koncepciója és kezelései is teljesen megújultak. És ez a hely egyelőre Magyarországon az egyedüli, ahol fenntartható luxustermékeket és terápiát alkalmaznak.
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest bezsebelt egy rangos díjat

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest bezsebelt egy rangos díjat 

Idén a szálloda ismét elnyerte a World Travel Awards „Magyarország vezető luxusszállodája” (Hungary’s Leading Luxury Hotel) díjat.
Tíz éves a főváros egyik meghatározó gasztrohelye

Tíz éves a főváros egyik meghatározó gasztrohelye  

Éppen tíz éve annak, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest elkezdte az együttműködést a Zsidai Csoporttal, és ennek eredményeként megnyílt a házban az ÉS Bisztró a luxusszálloda földszintjén. Az étterem az elmúlt évtizedben számos díjat és elismerést kapott.
Átalakított saroklakosztályok ebben az ötcsillagos házban

Átalakított saroklakosztályok ebben az ötcsillagos házban 

Befejeződött öt körpanorámás saroklakosztály teljes felújítása a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben. Ezzel az öttel együtt összesen már 15 Executive Suite áll a vendégek rendelkezésére.
Előkelő listán a budapesti Kempinski

Előkelő listán a budapesti Kempinski 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest sorozatban hetedik alkalommal szerepel a Forbes Travel Guide (FTG) listáján.
Új Executive Chef a Kempinski konyháján

Új Executive Chef a Kempinski konyháján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest megtalálta a 15 éven át Magyarországon dolgozó, majd innen ausztriai szülőföldjére visszatérő Roland Holzer utódját Lévay Ádám személyében: ő vezeti ezentúl az ötcsillagos belvárosi ház konyháját.
Megjelent a budapesti Kempinski jubileumi kiadványa

Megjelent a budapesti Kempinski jubileumi kiadványa 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest szeptemberben ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját és ennek tiszteletére jelentette meg a Mesélő Lakosztályok c. kiadványt.

Kempinski 30! 

Most nem a német alapítású Kempinski Hotels lánc egészéről van szó, hiszen az idén 125 éves, hanem annak magyarországi tagszállodájáról, a Kempinski Hotel Corvinus Budapestről, amely emlékezetes születésnapi partival lepte meg partnereit 2022. szeptember 29-én, éjszakába nyúlóan.

Újabb szakmai elismerés a Kempinski Budapestnek 

A Forbes Travel Guide (FTG) nyilvánosságra hozta a legutóbbi minősítéseinek eredményét. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a lap értékelési rendszerében ismét a megtisztelő “négycsillagos” besorolást kapta. (Az FTG minősítési rendszerében használt négycsillagos kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással.) - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

Négy év kitérő után ismét a Kempinskiben 

Tóth Zoltán, négy év kitérő után, Executive Assistant Manager pozícióban tér vissza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestbe.

Ismét rangos listán a budapesti Kempinski 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Forbes Travel Guide értékelési rendszerében ismét a megtiszelő “négycsillagos” besorolást kapta. Az  FTG minősítési rendszerében használt  négycsillagos  kategória nem azonos az európai szállodaminősítési rendszer szerinti besorolással.

Komoly díjakat söpört be a pesti luxushotel 

Már csak felsorolás szinten is nagyon impozáns a névsor: Magyarország Legjobb Városi Luxusszállodája, Magyarország Legjobb MICE Hotele, Magyarország Legjobb Hotel Spája és Arany fokozatú Zöld Szálloda.

Új értékesítési- és marketingvezető a Kempinskinél 

Dénes Judit lett a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új értékesítési- és marketingigazgatója. 

Jelentés az ötcsillagos hotel tetejéről 

Szerencsére a Kempinski Hotel Corvinus Budapest tetején lévő fűszerkert mit sem tud a körülötte tomboló vírusjárványról....

Új indiai séf a Kempinski Corvinusban 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest örömmel jelenti be, hogy Dhanpal Singh Negi indiai szakács nemrégiben csatlakozott a szálloda csapatához.

A budapesti Kempinski egy amerikai toplistán 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest második helyen áll a 2019-es U.S. News & World Report Best Hotels rangsorban a magyarországi hotelek között.

Berlinben vendégeskedik a budapesti Kempinski műgyűjteménye 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest 2018 szeptemberében ünnepli fennállásának 26. évfordulóját. A hotel alapítása óta kiemelt hangsúlyt fektetett a kultúra támogatására, az évek során így alakította ki saját, több száz kortárs magyar műalkotást felölelő képzőművészeti gyűjteményét. 2018 őszén a Kovács Gábor Művészeti Alapítvánnyal együttműködve ebből mutat be egy válogatást Magyarország berlini nagykövetségén, betekintést engedve a gazdag kollekcióba.

Új vezető a budapesti Kempinskiben 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest új executive assistant managere Silvia Rajniak.

Stabilan nyereséges a Kempinski Hotel Corvinus Budapest 

Stabilan nyereséges a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, az ötcsillagos szálloda tavaly 1,5 milliárd forint adózás előtti nyereséget ért el, ami 9 százalékkal magasabb az előző évinél - mondta Stephan Interthal vezérigazgató az MTI-nek.

Újabb nemzetközi díj a Kempinski Hotel Corvinusnak 

2017. október 9-én, hétfőn, Parti János a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési és marketing igazgatója átvette legfrissebb díjukat a londoni Royal Gardenben megtartott díszebéden.

A Kempinski lett Magyarország vezető üzleti szállodája 

A 23. World Travel Awards győztese „Magyarország vezető üzleti szállodája” kategóriában: a Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Lifestyle hotel a Belvárosban 

Egy teljes körasztalt elfoglalt az „Év Szállodája 2015” díjkiosztón a Kempinski Hotel Corvinus Budapest csapata, élükön Stephan Interthal igazgatóval, így a legrangosabb díj átvételét is együtt ünnepelhették a Hilton Budapestben tartott gálaesten. A gratulációk fogadása közben egy villáminterjúra is sort keríthettünk a ház régi-új vezetőjével.

Budapesten találkoztak a Kempinski közép-európai marketingigazgatói 

Október 20-án este a Kempinksi hat közép-európai értékesítési és marketingigazgatója részvételével rendezett állófogadást a Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

A Kempinskiben már megint kitaláltak valamit... 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest konferenciaszintjén kialakított The Kitchen új minőséget képvisel napjaink rendezvényhelyszínei közöt​​t​. A modern, jól felszerelt látványkonyhában a Kempinski mesterszakácsai interaktív módon adják át tudásuk legjavát a konferenciavendégeknek.

ÉS Deli nyitás a Kempinskiben 

„Kis projekt, nagy kihívásokkal”, fogalmazott Stephan Interthal, a belvárosi ötcsillagos ház igazgatója legújabb gasztro pontjuk, a szálloda földszintjén kialakított ÉS Deli ünnepélyes megnyitásakor.

Utazás a jövőbe 

A design és annak magyarországi legnevesebb képviselői? Vagy az elegáns, különleges, ötcsillagos helyszín? Esetleg mindkettő vonzotta közönségünket? Egy biztos: olyan sokan tartottak ezúttal velünk, hogy már a rendezvény előtt két héttel kitehettük volna a „Megtelt” táblát, és nem kevés logisztikát igényelt, hogy a végül jelen lévő több mint hetven szakmai vendéget kényelmesen elhelyezzük.

Új hotel manager a budapesti Kempinskiben 

2015. március 1-jétől a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új hotel managere Kovács István. 

Extra boldogsághormon a hétvégére 

Ki ne vágyna egy kis kedveskedésre, romantikára, hiszen csodálatos dolog szerelmesnek lenni! Erre emlékeztet minket minden évben a Valentin-nap és most a Kempinski szálloda is.

A kávék királyával erősíti kínálatát a Kempinski 

Többek szerint a civetmacska ürülékéből készülő kopi luwak nevű kávé a topkávék csúcsa, pedig nem: a jamaikai Blue Mountain hegy 900 méteres magasság feletti területein fekvő kávéültetvényein terem az a kávécserje, amelynek terméséből készül a kávék királya

Üdvözlet ismét a fedélzeten! 

Tízévnyi „kihagyás” után visszatért Budapestre Stephan Interthal, a német származású topmenedzser, aki 1997 és 2004 között egyszer már állt a Kempinski Hotel Corvinus Budapest élén. Időközben a szállodalánc pekingi zászlóshajóját, majd moszkvai tagját rányította. Vajon milyen tervekkel érkezett vissza most, hogy szeptember elsejétől átvegye a GM-teendőket Emile Bootsmától, a sok érdekes újdonságot bevezető holland szakembertől?

Tekintse meg a Kempinski díjnyertes videóját 

Az idén hetedik alkalommal megrendezett Kreativ Online Video Award versenyen a PR film kategóriában a Kempinski Hotel Corvinus Budapest nyert a "Real life - Real people" c. alkotásával.

Kert a tetőn 

Egy különleges ötlet bemutatása, rendhagyó találkozó formájában, A Kempinski Hotel tetőteraszán, a lemenő nap fényében, álompanoráma kíséretében mutatták be június 18-án, a ház ÉS Bisztrójának legújabb büszkeségeit: a baby cukkinit, rozmaringot, kakukkfűt, csokimentát és társait.

Kulináris híd lencséből, hegyi szénából 

Ausztria és Magyarország történelme, kultúrája és gasztronómiája ezer szálon kötődik egymáshoz. Néha azért nem árt ezt a kapcsolatot megerősíteni. 

Emile Bootsma szalontüdőt varázsolt az asztalra Münchenben 

Nemrégiben Münchenben gyűltek össze a Kempinski szállodák igazgatói. Ezúttal azonban nem szállodáik sikertörténetét vitatták meg, hanem séfként tehették próbára magukat. 

Elhunyt Vogt Ferenc 

Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel, hogy Vogt Ferenc kollégánk 2013. február 15-én, életének 48. évében elhunyt, közölte a Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

Felújítják a Kempinski Budapest földszintjét 

Jövő tavaszra újjászületik a Kempinski Hotel Corvinus Budapest földszintje. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!