hirdetés
hirdetés

Visszatér Győr egyik látványossága

A tavaly nagy sikert aratott óriáskerék az idén is Győr látványossága lesz. Az építése a héten veszi kezdetét, az óriáskerék pedig szeptember 27-től üzemel újra.

hirdetés

Az elmúlt év egyik legnagyobb látványossága volt az óriáskerék a Dunakapu téren, amelynek segítségével új perspektívából csodálhattuk meg a várost. Közkívánatra nem csak a téli időszakban, hanem már ősszel is, szeptember 27-től egészen jövő májusig ismét forog a győri óriáskerék – jelentette be Borkai Zsolt polgármester.

Az építkezés már a héten, az előkészítés keddtől zajlik a Dunakapu téren.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk