hirdetés
hirdetés

El Camino-zarándoklatot szervez a Proko Travel

Megjelent a Proko Travel 2016 nyári katalógusa. A kínálatban csoportos El Camino-zarándoklat is szerepel. 

hirdetés

Prónay Bence, az iroda online sales managere lapunknak elmondta, hogy a szegedi székhelyű iroda a magyar utazási piacon egyedülálló módon továbbra is Európa összes országába szervez körutazást, ugyanakkor az idei évre bővítették dél-amerikai és ázsiai ajánlataikat is.

Idén már 92 oldalon összesen 95 utazás közül választhatnak az érdeklődők, melyek során 60 országba juthatnak el velük. Új, buszos útjaik közül érdemes kiemelni a „Luther nyomában” című német körutazást, a „Világháborús hősök nyomában” című utat, melynek során az I. világháború magyar emlékhelyeit mutatják be, valamint a festői tájakat bejáró észak-erdélyi körutazást. 7 új repülős kirándulásuk közül a repülős görög körút és az 5 napos Nápoly számíthat idén kiemelt érdeklődésre. A magyar piacon egyedülálló módon idén szervezett csoportos ajánlatot készítettek az El Camino zarándokútra, csoportkísérővel az utolsó 117 km-t fogja lesétálni a csoport. - Az érdeklődés már most igen nagy rá - tudtuk meg Prónay Bencétől. 

Utasaik a Proko Travel által szervezett összes buszos útnál ingyenes transzfert vehetnek igénybe, míg repülős útjaiknál idén is ingyenes reptér közeli parkolást biztosítanak.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai