hirdetés
hirdetés

Első Kambodzsai Travel Mart

Az eseményen többek között az ASEAN országok mutatkoznak be nemzeti pavilonjaikkal, mint Laosz, Mianmar, Szingapúr, Vietnam, Indonézia, Malajzia, Fülöp-szigetek, Thaiföld, Brunei és Kambodzsa.

hirdetés

A Cambodia Travel Mart (CTM) november 17-19 között kerül megrendezésre. Az eseményen többek között az ASEAN országok mutatkoznak be nemzeti pavilonjaikkal, mint Laosz, Mianmar, Szingapúr, Vietnam, Indonézia, Malajzia, Fülöp-szigetek, Thaiföld, Brunei és Kambodzsa.

Ez az első alkalom, hogy nemzetközi vásárlók, szakemberek, a média képviselői találkozhatnak a régió idegenforgalmi szakembereivel, szemináriumokon vehetnek részt és kicserélhetik nézeteiket a legújabb idegenforgalmi lehetőségekről, pre- és post-túrákon vehetnek részt.

Thong Khon, Kambodzsa Idegenforgalmi Minisztere sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy éppen ideje, hogy Kambodzsa ilyen nagyméretű idegenforgalmi eseményt szervezzen és ezzel is integrálja magát a régióban és megmutassa lehetőségeit, amelyek méltán felveszik a versenyt a környező országokkal.

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

Sárdi Rudolf a Kambodzsai Idegenforgalmi Minisztérium magyarországi és Kelet-Európai képviselője tájékoztatása szerint több, mint 400 résztvevő jelentkezett az eseményre, de összesen 150-200 jelentkező részvételét hagyják jóvá alapos válogatás alapján, hogy a legmegfelelőbb értékesítők vegyenek részt a vásáron. 80 százalékuk az ázsiai és csendes-óceáni régióból, kb. 20 százalékuk pedig Európából várható.

Szintén jelentős, 50 fős létszámmal lesznek jelen a sajtó és média képviselői. Több, mint 200 belföldi és nemzetközi kiállítóra számítanak a 211 standon.

A Travel Mart szervezése két évet vett igénybe, melynek feladatát SlickBooth Holding Event & Public Relations és a nagy tapasztalatokkal rendelkező TTG Events, a TTG Asia Media csoport tagja látja el. Az esemény díszvacsoráját ANGOR egyik leghíresebb templomában rendezik.

Kambodzsát főként, a világon egyedül álló Angkor Watt templom együttesről ismerik, így a vásár kiváló alkalmat ígér, hogy bemutassák az ország gazdag, kevésbé ismert idegenforgalmi kínálatát is. A csodálatos tengerparti üdülőhelyeit, túra lehetőségeket a Mekong folyón, öko- és kalandturizmus kínálatát és az autentikus fővárost, Phnom Penht, amelyet az utazok főleg csak tranzit állomásnak tekintenek Angkor irányába.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai