hirdetés
hirdetés

Formatervezett fejhallgató az Emirates-től

Az Emirates új, formatervezett fejhallgatót kínál ice fedélzeti szórakoztató rendszeréhez turistaosztályon utazóknak.

hirdetés

Június végén minden A380-as Emirates gépen, és a tervek szerint az év végéig a Boeing 777-eseken is elérhető lesz az új felhallgató, amely még jobb hangminőséget és intenzívebb környezeti zajszint-csökkentést biztosít. Az új, téglalap alakú fejhallgatók ergonomikus kialakítása és prémium minőségű szintetikus bőrből készült fülpárnái kényelmesebbé teszik a használatot.

A legkisebb utasokra is gondolt a légitársaság: a gyerekeknek is új fejhallgatót kínál, amellyel 75 gyerekműsort kínáló csatorna programjait élvezhetik az ice több mint 2000 csatornával működő rendszerében. Az Emirates a kisebb fejpánttal készült gyerek-fejhallgatókat a 90-es évek végén vezette be a legkisebb utasok kényelme érdekében. Az újratervezett vidám, színes gyerekfejhallgatók nagyobb hangszórói növelik a kényelmét, és javítják a hangminőséget.

A folyamatosan új iparági sztenderdeket felállító légitársaság 2014-ben az első volt, amely hangalámondással kínálta fedélzeti filmjeit a látássérült utasoknak. Az Emirates 2007-ben a Walt Disney Studios Motion Pictures-zel együtt dolgozta ki a képfeliratozást,
a hallássérülteknek kifejlesztett technikai újítást. A légitársaság a közelmúltban vezette be a fedélzeti Wi-Fi szolgáltást is, amely jelenleg 106 repülőgépén elérhető, beleértve a teljes A380-as flottát.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai