hirdetés
hirdetés

Informatív körséta az Utazás Kiállításon

Az Utazás Kiállítás hivatalos megnyitója után VIP körsétára invitálták a meghívott szakmai vendégeket.

hirdetés

Ebből az alkalomból több helyen megálltak, többek között Szlovákia és Algéria standján is, ahol rövid tájékoztatást, és ízes hazai falatokat is kaptak a kiállítóktól.

A leghosszabban a Budapest standnál időztek, ahol a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ házigazda városként egy 400 m2-es interaktív élményeket kínáló standot épített fel Budapest Európa Sportfővárosa cím okán. Az idei évi kiemelt sportprogramokról sportszövetségi elnökök és sportszakmai vezetők adtak tájékoztatást. A nyitott „élmény aréna” középpontjában felállított életnagyságú bokszringben folyamatos kulturális programokkal, sport- és táncbemutatókkal várják a kiállítás vendégeit. A látogatók a színpadon találkozhatnak sztársportolókkal és a Sportfőváros hivatalos nagyköveteivel. A megjelenteket Kovács Ágnes olimpiai bajnok, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnok, sokszoros Világkupa győztes, örökös magyar bajnok, Budapest kulturális és turisztikai nagykövete köszöntötte.

A köszöntőket követően szó esett az április 21-28 között Budapesten megrendezendő Asztalitenisz VB-ről, a 2019. július 15-23 között szintén a fővárosban megrendezendő Vívó VB-ről, a július 29-től augusztus 7-ig tartó Európai Maccabi játékokról, az augusztus 23 és szeptember 8-között megrendezendő Női Röplabda EB-ről, a szeptember 3-9 között rendezendő Öttusa VB-ről, valamint a shzeptember 9-9 között zajló Laser run VB-ről. Idén a fővárosban minden a sportról fog szólni, elmondták azt is, hogy az U23-as Birkózó VB-t október 28 és november 5-között rendezik meg, végül szóltak a labdarúgásról is, május 18-án a fővárosban rendezik meg a női BL döntőt.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai