hirdetés
hirdetés

Jön a negyedik járat

Szeptembertől az eddigi három helyett heti négy járatot indít Bécs és Tajpej között Bangkok érintésével az EVA Air légitársaság.

hirdetés

A hírt Tóth Attila, a légitársaságot Magyarországon képviselő Abviareps ügyvezetője jelentette be egy üzleti ebéd keretében. A szakember elmondta, hogy a tajvani légitársaság a közelmúltban csatlakozott a Star Alliance globális szövetséghez, ennek eredményeként áttértek az Amadeus Altéa rendszer használatára. Az új IT-platform használata megkönnyíti az utazási irodák munkáját, a szövetségi tagság révén pedig rengeteg új járat került ráhordó szerepbe négy európai gyűjtő-elosztó pontjukon.

Így például a Bangkok Airways járatain folytathatják útjukat azok a turisták, akik Bangkokból a térség más országainak – Myanmar, Laosz, Vietnam - felfedezésére indulnának.

Tajpejből ugyanakkor az EVA Air közvetlen járatain olyan úti célok érhetők el, mint Brisbane, Hongkong, Manila vagy Tokió. Bécsbe jelenleg Airbus A330-200-as géptípus közlekedik 228 turista és 28 business osztályú üléssel, Jövő ősztől egy vadonatúj repülőgépet állítanak forgalomba az útvonalon, amelyen már a megújult business osztállyal, 1-2-1-es konfigurációjú, ággyá alakítható ülésekkel várják az utasokat. Igazi újdonságként wifi is lesz a fedélzeten, ráadásul nem csak az üzleti, hanem a turistaosztályon is.

Az EVA Air magyarországi utasainak jó része Thaiföldre repül a bécsi járattal – tudtuk meg Ali Marzoukitól, a Thai Turisztikai Hivatal (TAT) regionális képviselőjétől. Marzouki elmondta, hogy 2012-ben 22 millió külföldi turista kerete fel a délkelet-ázsiai országot, közülük 18 ezer volt honfitársunk. Bangkok nemzetközi repülőterére 96 légitársaság üzemeltet járatokat. A turisták számára különlegesen kényelmes megoldás a városközpontban kialakított, 2010 óta üzemelő City Air Terminal, ahol a becsekkolást és a csomagfeladást kényelmesen elintézhetik, így reptéri gyorsvasúton már nem kell a csomagjaikat cipelniük.

A thai turisztikai termékek kör végtelenül gazdag, a tengerparti nyaralástól a témaparkokon át a meditációs és orvosi turizmusig terjed. Újdonság a Pattya közelében hamarosan megnyíló Cartoon Network témapark.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk