hirdetés
hirdetés

Köszönjük, Angyal Enikő – reklámarc lett a miskolci utazási iroda vezetője

Országos reklámkampányt indított szeptemberben az egyik bank a kis- és középvállalkozások felé, melynek keretében minden megyében két-két partnerük került fel a pénzügyi szolgáltató online reklámjaira és óriásplakátjaira.

hirdetés

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a miskolci Globus Travel ügyvezetője, Angyal Enikő lett a Raiffeisen Bank kampányának egyik arca a jó munkakapcsolat miatt. A szakember kérdésünkre elmondta, hogy örömmel vállalta el a felkérést, mivel véleménye szerint márkaépítés szempontjából az iroda számára is előnyös ez a megjelenés. Azt is megtudtuk tőle, hogy a fotók a miskolci Globus Travel irodában készültek, a képen szerepel még az iroda két értékesítő munkatársa.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk