hirdetés
hirdetés

Málta fővárosának szépségét a covid sem tudta beárnyékolni

Valletta lett idén az ötödik legjobb „kisváros" a Condé Nast turisztikai magazin olvasói szerint. 

hirdetés

Málta fővárosa, Valletta 2020-ban ötödik helyezést ért el a népszerű angolszász turisztikai magazin, a Condé Nast Traveler olvasóinak szavazata alapján. 

Az évente meghirdetett felmérés teljes egészében a magazin olvasóitól kapott szavazatokon alapul, akik közül nagyon sokan szívesenés sokat utaznak.
Az eredményeket kísérő rövid leírásban Vallettát több szempontból is dicsérettel illették barokk építészeti szépségeiért, és azért a tényért, mert 2018-ban Európa Kulturális Fővárosa lehetett. Kiemelésre kerültek a máltai fővárosban kínált szállás-, gasztronómiai és városnézési lehetőségek is.

Julia Farrugia Portelli idegenforgalmi és fogyasztóvédelmi miniszter hangsúlyozta, ennek az elismerésnek nagy a jelentősége. "Málta számára mindig megtiszteltetés, amikor elismerést kap egy ilyen rangos folyóirat olvasóitól. De az idei sajátos körülmények még különlegesebbé teszik, mivel ez azt bizonyítja, hogy minden kihívás ellenére Valletta és Málta továbbra is ott szerepel az utazóközönség gondolataiban és ez jót tesz a desztinációnak."
Johann Buttigieg, a Máltai Turisztikai Hivatal (Malta Tourism Authority) vezérigazgatója hozzátette, az MTA folyamatos erőfeszítései, amelynek célja Málta népszerűségének fenntartása a sziget legfontosabb turisztikai küldőpiacain, meghozza gyümölcsét. Az, hogy Málta a világranglista kiemelkedő helyén szerepelt, a hivatal és az ország felé tükrözi a tényleges utazók, a jövő potenciális vendégeinek véleményét. 

(forrás: www.visitmalta.com)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai