hirdetés
hirdetés

Még több bergamói csatlakozást kínál „Olaszország első számú légitársasága”

Tovább növeli Milánó-Bergamo repülőterén keresztüli csatlakozási lehetőségeit az ír légitársaság, mely magát szerkesztőségünknek ma eljuttatott közleményében Olaszország első számú légitársaságaként aposztrofálja.

hirdetés

További 31 csatlakozási lehetőséget kínál Milano-Bergamón keresztül a Ryanair. Ezzel már 131 átszállással elérhető útvonalat kínál egyebek mellett budapesti indulással. Budapestről Brindisi, Cagliari és Pescara válik elérhetővé így. Az átszálló utasok poggyásza a végső desztinációig utazik. Ahogy a hagyományosoknál, itt is elég végig egy foglalási szám. 

A légitársaság oldalán végzett próbafoglalások értelmében 3 és 5 óra közti teljes menetidővel juthatunk el Brindisibe, de nem a hét minden napján. Pescara esetében az odaút szinte a hét minden napján, egészen rövid csatlakozási idővel érhető el, azonban a visszaútra a jelenlegi menetrend szerint leginkább márciustól hétfőként ad lehetőséget. Cagliari tűnik átszállás szempontjából a leginkább kiszolgált útvonalnak. Odaúton legfeljebb 5 órás menetidőt ígérve eleinte péntekenként, majd a nyári menetrend életbe lépésével heti akár 5 alkalommal is repülhetünk Bergamón keresztül.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai