hirdetés
hirdetés

Mi lehet a magyarok álom úti célja?

A repjegy.hu oldalon már második alkalommal keresik a választ a címben feltet kérdésre: az
oldal látogatói bármilyen repülővel elérhető út élt megjelölhetnek, ahová a legszívesebben elutaznának. A szavazás különlegessége, hogy egy szeren sés válaszadó másodmagával tényleg elrepülhet az általa választot helyre.

hirdetés

A repjegy.hu most arra kíváncsi, hogy a rengeteg különleges út cél közül melyik lehet a legnépszerűbb a magyarok körében. Az oldal látogatói október 1-ig szavazhatnak arról, hogy hová utaznának el legszívesebben - az egyetlen feltétel, hogy a desztnáció menetrend szerint repülőjáratal elérhető legyen.

Tavaly 32 ezer válasz összesítése után New York toronymagasan vezete az áhítot út élok toplistáját. Emellet egzotkus szigetek (Bali, Bora-Bora, Maldív-szigetek), távoli nagyvárosok (Bangkok, Los Angeles, Miami, Sydney) és klasszikus városlátogató út élok (Barcelona, London) kerültek a top 10 közé.

És hogy még nagyobb tétje legyen a kezdeményezésnek, a felmérés lezárása után a szervezők kisorsolnak egy válaszadót, akinek tényleg valóra válik az álma: a szerencsés játékos ugyanis két repülőjegyet nyer az általa megjelölt út élra . A szavazás a repjegy.hu oldalán érhető el, a sorsoláson az október elsején éjfélig beérkezet válaszok vesznek részt. 

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai