hirdetés
hirdetés

Rangos budapesti MICE eseményt támogat az MKI

Hazai szolgáltatók megjelenését támogatja a Magyar Kongresszusi Iroda a Budapesten szeptember elején megrendezésre kerülő m&i Private Europe 2021 fórumon.

hirdetés

Nagy érdeklődéssel zárult a Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) m&i Private Europe 2021 fórumon való támogatott részvételre irányult felhívása, amely alapján az újraindulás elősegítése érdekében a kongresszusi iroda 5 hazai szolgáltatónak kedvezményes részvételi díjjal biztosít lehetőséget a fórumon való megjelenésre.A Worldwide Events által kvalifikált, közel 80 hazánkba érkező szakmai vásárlóval a következő szolgáltatóknak nyílik lehetősége az előre egyeztett tárgyalásokon való részvételre és további kapcsolatépítésre: Danubius Hotels, IMS Budapest, Microcosmos DMC Budapest, Mystery Hotel Budapest és Párisi Udvar Hotel Budapest.

A jelen említett szolgáltatókon kívül szintén kiállítóként fognak részt venni az m&i fórum vacsoráinak és kísérő szakmai programjainak szervezésében közreműködő, MKI által kiírt tender nyertesei a Mauri DMC és a Bo Live Branding Agency. A szervezők a résztvevőket vendégül látó szállodáknak - a Budapest Marriott Hotel, a The Ritz-Carlton, Budapest és a Matild Palace - is lehetőséget biztosítanak a megjelenésre. Valamint a szervezőkkel szponzorációs megállapodás alapján audiovizuális szolgáltatásokat biztosító Special Effects International produkciós cég is jelen lesz a rendezvényen.

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock


A hazánkban először megrendezésre kerülő neves nemzetközi MICE fórum a meetings industry meghatározó szereplőinek nyújt kiváló lehetőséget 3 és fél nap alatt az előre egyeztetett tárgyalási időpontokon való találkozásra, a vacsorák és desztinációs szakmai élménytúrák során való további networkingre.

A fórum során a résztvevők számára bemutatásra kerülnek a hazai szolgáltatóink és fővárosunk. A fórumot követő 2 napos, résztvevők igényeire szabott fam trip során pedig további helyszíneket ismerhetnek meg a szakmai vásárlók.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk