hirdetés
hirdetés

Rég várt járat indul Brüsszelbe

A jegyeladásait tavaly 6%-kal növelő Brussels Airlines éjszakázó járatot indít a Ferihegyre.

hirdetés

A járat az idei nyári menetrend kezdetével közlekedik majd, némiképp vidámabb éjszakai hangulatot varázsolva a ferihegyi forgalmi előtérre. De természetesen nem ez a járat elsődleges célja, hanem hogy Brüsszelt úgy járhassák meg politukusok, üzleti utazók és akár turisták is, hogy a teljes napot a városban tudják tölteni.

Szintén számítanak az átszálló utasokra 20 afrikai reptérre, valamint Európán belül Madrid, Barcelona, Bilbao, Malaga, Manchester, Birmingham, Koppenhága, Stockholm és Oslo fele kínál az új, reggeli érkezés optimális átszállási időket.

Az új járat Brüsszel National-ról szombat kivételével minden nap közlekedik. 2050-kor indul, 2255-kor száll le Budapesten. Vissza reggel 0630-kor száll fel és érkezik Brüsszelbe kevéssel az első munkahelyi kávé előtt, 0840-kor. 

Hétfő és szombat közt közlekedik Budapestről a déli 12 órás járat, valamint szombat kivételével mindennap repül a délután 1745-ös gép is. Vissza pedig hétfőtől szombatig hazarepülhetünk a 0925-kor és 1510-kor induló járatokkal.

A két főváros között ezentúl az egyben 30%-os kapacitásbővülést jelentő Airbus A319-esek fognak repülni. A négy hajtóműves pufóka Avrojeteket kivonják a flottából a modernizálás jegyében, így a Brussels színeiben hamarosan csak Airbusok fognak repülni.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai