hirdetés
hirdetés

Stewardessek mutatják meg kedvenc londoni helyeiket

Utasok milliói kelnek útra decemberben, hogy a brit fővárosban intézzék karácsonyi bevásárlásukat, vagy ott tölthessék az ünnepeket.

hirdetés

Már csak három hét van hátra karácsonyig, és több mint 2,6 millióan foglalták le jegyüket a British Airways-nél, hogy az ünnepi időszakot Londonban tölthessék. December 21-e lesz a legforgalmasabb nap, amikor is 24 óra alatt közel 102 000 utas fog megfordulni a légitársaság járatain, de még karácsony napján is több mint 27 000 ember fog utazni a British Airways gépek fedélzetén. A karácsonyi szünet után, január 2-ára várják a legtöbb utast, előreláthatólag 91 000-et. Az előzetes számítások szerint 2013-ban az Egyesült Királyságba látogatók száma jelentősen nőni fog, elérve a 31,7 milliót.

A British Airways idén egy ünnepi videóval is meglepi utasait, a filmben a légitársaság légiutaskísérői mutatják meg kedvenc helyeiket Londonban. 

London mellett az utasok egzotikus helyekre is elszökhetnek a hűvös téli időből. Emil Delibashev, a British Airways Magyarországért felelős kereskedelmi igazgatója elmondta, sikeres évet zár Magyarországon a légitársaság. Kedveltek az új célállomások is régiónkban:, legnépszerűbbek Szöul és a Srí Lanka-i Colombo, és Miami, New York, Rio és Los Angeles is kedvelt a magyar utazók körében.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai