hirdetés

Swarovski-csillár és kézzel festett selyemtapéta az új budapesti szállodában

A Prestige Hotel Budapest 2015 tavaszán nyitja meg kapuit – ezzel a bejelentéssel köszöntötte vendégeit a budapesti Continental Hotelben december 4-én este megtartott fogadáson Mazen Al Ramahi, a szállodák tulajdonosa. 

hirdetés

Az eseményen a szállodalánc már meglévő két tagjának, a Só utcai Boutique Hotel Budapestnek és a Dohány utcai Continental Hotel Budapestnek kiemelkedő üzleti partnereit és a sajtó képviselőit hívták meg.

A Hild József által tervezett, Vigyázó Ferenc utcai épület műemléki homlokzata a felújítás során visszakapja eredeti szépségét. Az épület belső szerkezete is megmarad, ezáltal a 85 szobás szálloda minden szobájához kijárat tartozik majd a belső körfolyosóra, a hat emelet magas átriumra. A hotelben relaxrészleg és konferenciaterem kialakítását is tervezik, így egyszerre tudja a turistaként Budapestre érkezőket és az üzleti utazókat kiszolgálni.

A Prestige Hotel Budapest látványterve
A Prestige Hotel Budapest látványterve


A Prestige Hotel Budapest látványterve
A Prestige Hotel Budapest látványterve
A Prestige Hotel Budapest látványterve
A Prestige Hotel Budapest látványterve


A Prestige Hotel Budapest látványterve
A Prestige Hotel Budapest látványterve

A Prestige-ben is a design és a minőségi kivitelezés volt az építészeti tervezés alapvetése. Vörös Virág, Sáfrány Csilla és Bagyinszkiné Kiss Tünde belsőépítészek a vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat ötvözik mind a szobák, mind a közös terek kialakításában. IPE Cavalli bútorok, Swarovski kristálycsillárok, Villeroy & Boch szaniterek, kézzel festett angliai selyemtapéta, SICIS bronzszemcsékkel végighintett padlóburkolat, Harlequin Leonida Velvet textilek uralják a teret.

"Összeköltözik" a Prestige és a Costes

Ahogy azt Gerendai Károllyal készített interjúnkaban is megírtuk, a Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a nemrég a világ 25. legjobb éttermének választott Costes lesz. A Gerendai Károly és Miguel Rocha Vieira séf együttműködéséből létrehozott, Magyarországon elsőként Michelin-csillagot kapott étterem a csillag megőrzésének érdekében még egy ideig tovább működik majd a Ráday utcai eredeti helyszínén is, de a szállodában nyíló Costes Downtown étterem lesz a márka új zászlóshajója. A konyha kiválóságáról továbbra is a portugál sztárséf gondoskodik majd mindkét étteremben. Az új helyszínen a nemzetközi trendeknek megfelelően kicsit lazább, barátságos légkört teremtve, harmonikus és letisztult terekben képzelik el a vendéglátást. A Costes Downtown a szállodai vendégek teljes körű étkeztetési kiszolgálása mellett természetesen nyitva áll majd az utcáról betérő látogatók előtt is. A mára már szűkössé vált Ráday utcai éttermi tér helyett itt már közel kétszer annyi vendéget tudnak majd leültetni, valamint látványkonyha és séfasztal is lesz majd itt.

Az est során bemutatott pre-opening csapat feladata, hogy sikeresen piacra vezesse a Prestige Hotel Budapestet.

Néhány fotó a fogadásról:

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai